Dev yatırım şirketi Bitcoin hamlesini duyurdu!
Dev yatırım şirketi Bitcoin hamlesini duyurdu!

Bitcoin yakayı ele verdi: Boğa koşusunun en büyük belirtisi belirlendi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin geçen hafta dalgalı bir dönem geçirdi, ancak hafta sonu 3.000 dolar ile 3.900 dolar arasında kaldı. Ayı piyasası öncelikle Bitcoin ve diğer tüm kripto para birimleri üzerinde ağırlık yaptı. Bununla birlikte, bir analist, kripto endüstrisinin geçmişte bu şartlar altında gerçekleştirdiği şekillere bir göz atıyor, bir sonraki boğa koşusu geldiğinde Bitcoin’in 300.000 dolarlık yüksek rakamlar görebileceğine inanıyor.

Bitcoin bir boğa koşusu potansiyeline sahip

Hafta sonu boyunca mevcut düşük seviyeye dönmeden önce 4.200 doları bile geçti. Bitcoin’in fiyat dalgalanmaları, ayı piyasasının başlangıcında daha önemliydi, ancak kış devam ettiği için çok fazla bir geniş alan elde edemedi. Twitter’daki bir analist olan Scarface, geçmişin izlerinin daha fazlasını yapacağı umuduyla Bitcoin’in bir boğa koşusu potansiyeline sahip olduğunu belirtti.

https://twitter.com/TraderScarface/status/1101747345249656832

Analist durum güncellemesi için Bitcoin’in “başarısızlık” denilen hikayesiyle ilgili piyasadaki yıllarca devam eden ifadeleri takip ediyor. Forbes’in Bitcoin’in bittiğine inandığı 2011’deki bir yazıya dikkat çekiyor. Başka bir büyük kuruluş olan Business Insider ise Bitcoin 2013 yılında 110.68 dolar değerinden %80 kaybedince, Bitcoin’in sona erdiğini söyledi. Daha sonra, 2015 yılında, JP Morgan’dan Jamie Dimon, Bitcoin’in hayatta kalma şansının olmadığını ve sürekli olarak değer kaybettiğini söyledi. Hatta geçen yıl bile tarihten ders almayan Forbes yine Bitcoin’in yakında sıfırlanacağını duyurdu.

Boğa koşusunun bağlı olduğu iki neden

Analiste göre tüm bunlar büyük olayların en belirgin habercisi. Analiste göre, eğer tarih tekerrür edecekse ve güçlü bir boğa koşusu başlayacaksa bu iki şey kesinlikle olması gerekiyor:

  • Eleştirmenler Bitcoin’i eleştirmekten asla vazgeçmeyecek ya da neredeyse bittiğine inanacak.
  • Bitcoin’in fonlarında önemli bir artış olacak

NewsBTC’den bu konudaki rapora dayanarak, 300.000 dolarlık fiyat noktasının bir hayalden başka bir şey olması mümkün gözükmüyor. Bununla birlikte, eToro’nun kıdemli pazar analisti Mati Greenspan, Bloomberg ile konuştu ve Bitcoin’in artan işlemlerinin ve diğer kripto borsalarında bulunan toplam hacmin dikkat çektiğini söyledi. Ayı piyasasına rağmen, bu artışın kutlama için yeterince iyi bir sebep olduğunu da ekledi.

Hafta sonu sona erdiğinde, Bitcoin ve altcoinler sabit bir hızda ilerliyor. Hem analistler hem de trader’lar, daha sonra ne olacağını tahmin etmek için piyasayı izliyor, özellikle önceki haftadaki gibi artan volatilite arayışı içinde olacaklar.

Bitcoinexchangeguide

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin