Binance Borsası, Bytecoin, ChatCoin, Iconomi ve Triggers’ı platformundan çıkarıyor
Binance Borsası, Bytecoin, ChatCoin, Iconomi ve Triggers’ı platformundan çıkarıyor

Sıcak Gelişme: Binance Borsası 4 kripto parayı platformundan çıkarıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İşlem hacmiyle dünyanın en büyük kripto para borsalarından olan Binance Borsası, az önce 4 kripto parayı platformunda çıkartacağını duyurdu. Bu nedenle Borsa, 12.10.2018 tarihinden itibaren “Bytecoin (BCN), ChatCoin (CHAT), Iconomi (ICN) ve Triggers (TRIG)” kripto paraları için tüm trading çiftlerinde işlem yapmayı bırakıp durdurmaya karar verdi.

Binance Borsası, Bytecoin, ChatCoin, Iconomi ve Triggers’ı platformundan çıkarıyor

Binance resmi internet sitesi aracılığıyla konuya yönelik şu açıkamayı yaptı:

Kullanıcılarımızı korumak için Binance ekibi, projelerin yüksek bir kalite standardı sağladığından emin olmak için platformumuzda listelenen her dijital varlığın kapsamlı ve periyodik gözden geçirmelerini gerçekleştirir. Bir kripto para ya da tokenin bu kalite standardının altına düşmesi durumunda, daha fazla gözden geçirilecek ve potansiyel olarak ortadan kaldırılacaktır. Bu nedenle 12.10.2018 tarihinden itibaren “Bytecoin (BCN), ChatCoin (CHAT), Iconomi (ICN) ve Triggers (TRIG)” kripto paraları için tüm trading çiftlerinde işlem yapmayı bırakıp durdurmaya karar verdik. İleriye dönük olarak, kullanıcılarımızı ve tüm Binance paydaşlarını korumayı taahhüt ediyoruz ve listelenen tüm kripto para ve tokenlerin periyodik incelemelerini yapmaya devam edeceğiz. Kripto ekosistemini şeffaflık ve uzun vadeli, sürdürülebilir büyümeyi destekleyecek şekilde oluşturmaya devam ederken desteğiniz için teşekkür ederiz.

Binance, kripto paraları neden platformundan çıkardığını açıklıyor

Ayrıca Binance, kripto paraları platformundan kaldırma faktörlerini şu sözlerle açıklıyor:

Kamu şeffaflığı için, dijital varlıkları kaldırma kararımızı gösteren bazı faktörleri açıklamak isteriz: Takımın projeye bağlılığı, kalite ve geliştirme aktivitesi seviyesi, ağ/akıllı sözleşme istikrarı, kamu iletişim ve faaliyet düzeyi, periyodik durum tespiti için duyarlılık, etik olmayan/hileli davranış kanıtı, sağlıklı ve sürdürülebilir bir kripto ekosistemine katkı.

Binance, açıklamanın devamında bu kripto para ve tokenlerin geri çekilmesini, 12.11.2018 10:00 (UTC) tarihine kadar desteklenmeye devam edeceğini belirtiyor.

Support.binance

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin