Bakkt kesin tarihi açıkladı ve Bitcoin fırladı!
Bakkt kesin tarihi açıkladı ve Bitcoin fırladı!

Sıcak gelişme: Bakkt ve Gemini haberleri ve Ebay söylentileri Bitcoin’i pump’ladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bugün Bitcoin, birçok olumlu haberi ortaya çıkarmasının bir sonucu olarak bir sonraki rallide. En son haberlerde, Bitcoin vadeli işlem borsası Bakkt, Temmuz ayında teste başlayacak. Bu haber, BTC fiyatını kısa bir süre için 7.900 doların üzerine çıkardı.

Bitcoin 7.960 dolar

Bitcoin geçen haftaki ralliden sonra 7.000 dolar civarında nefeslenirken son 24 saat içinde %10’dan fazla değer kazandı. Şimdi Bitcoin çeşitli borsalarda 7.800 doların üzerinde işlem görmekte ve kısa seviyedeki fiyat Coinbase’deki BTC/USD pazarında 7.960 dolara ulaştı.

En son Bitcoin atağı bu sabah başladı ve Bakkt’ın Temmuz ayında gelecek platformunu test etmeye başladığını duyurduğu anda ek bir destek aldı. Bu, iki tür Bitcoin vadeli işleminin çok yakında görüneceği anlamına gelir.

Bugün piyasalara gelen tek boğa haberi bu değil, Microsoft, Bitcoin Blockchain’inde merkezi olmayan bir kimlik aracı kullanacağını duyurdu. Ayrıca, Ebay’in şirketi Consensus2019’da sunulduğunda kripto para birimi ödemelerini kabul etmeye başlayacağına dair söylentiler var. Reklam panolarında şirket, kripto para biriminin Ebay’da gerçekleştiğini’ söylüyor.

Büyük perakendeciler kripto para birimleri kabul ediyor

Aynı zamanda, Gemini Flexa ödemeleri ile ortaklığa girdi, böylece büyük perakendeciler mağazada kripto para birimi için ödeme kabul edebiliyorlar. SPEDN mobil cüzdan uygulaması bugün başlatıldı ve Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash ve Gemini USD kullanarak ödeme yapmanıza izin veriyor. Bu, büyük şirketler, Crate ve Barrel, Nordstrom, Starbucks ve Whole Foods ile birlikte dört farklı kripto para birimini kabul ediyorlar.

Consensus 2019’un Çarşamba gününe kadar sürmesi ile birlikte, kripto para birimi alanı için daha fazla olumlu haber bekleniyor.

Bitcoin baskınlığı

Bitcoinler yeniden büyürken, BTC altcoin’leri geride bırakıyor. Bitcoin hakimiyeti şu anda Aralık 2017’den bu yana en yüksek seviye olan %60’a ulaştı.

Bugün erken saatlerde, Bitcoin trader’ı Tone Vays, BTC’nin 7500 doları kırarsa 9.000 dolara kadar çıkmasını beklediğini söyledi. Vays BTC nin bu hedefe ulaşması için “arada hiçbir şey yok” dedi.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin