Perakende devi eBay, Bitcoin’i kabul mu ediyor?
Perakende devi eBay, Bitcoin’i kabul mu ediyor?

Perakende devi eBay, Bitcoin’i kabul mu ediyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük çevrimiçi pazar yerlerinden biri olan eBay’ın Consensus 2019 için hazırladığı pazarlama materyallerinden birkaçının sızdıran görüntülerine göre, şirket Bitcoin  ve kripto para birimlerini kabul eden bir ödeme sistemi tanıtmaya hazırlanıyor olabilir.

eBay Bitcoin  ve kripto ödemelerini mi başlatıyor?

EBay, 2017’de ilk defa kripto paraları kabul etme konusundaki ilgisini dile getirmesine rağmen, bu niyeti henüz gerçekleştirmedi.  Sızdıran görüntülerde “kripto paralar artık EBay’de” şeklinde reklam ifadeleri yer alıyor. Bununla birlikte, eğer platform çeşitli kripto para birimleri kabul etmeyi planlıyorsa veya hali hazırda bir kripto ödeme sistemine sahip platformla ortaklaşıyorsa, bu konuya yönelik herhangi bi bilgi mevcut değil.

Bazı pazar söylentileri, perakende devinin Binance Borsası ile kendi yerel parası olan Binance Coin’i (BNB) kullanmak için özel bir anlaşma yapabileceğini öne sürüyor. Bu söylentilerle ilgili şirketin CEO’sundan herhangi bir duyuru gelmedi. Ayrıca  şirketin CEO’su son yaptığ açıklama da platformun Salı gününden itibaren para yatırma ve çekme işlemlerine devam edeceğini söyledi. Bu açıklama sonrasında BNB, günlük olarak %10’dan fazla arttı.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin