Siacoin (SC) hard forku, SC madenciliğinin merkezileştirilmesini önleyecek
Siacoin (SC) hard forku, SC madenciliğinin merkezileştirilmesini önleyecek

Siacoin (SC) hard forku büyük borsalardan destek alıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Popüler kripto para Siacoin (SC) hard forku sonrasında büyük kripto para borslarından destek aldı. Siacon, 179.000 blokta meydana gelen bir hard fork için hazırlandı. Birkaç saat önce, Sia, kendi ağındaki v.1.3.7 yükseltmesini başarıyla uygulayabildi. Bu güncelleme, Bitmain ve Innosilicon tarafından üretilen ASIC ekipmanının Blockchain’de çalışmasını engelleyecek. Siacoin forku için desteklerini teyit eden bazı borsalar var.

Siacoin (SC) yeni ağ yükseltmesini uyguluyor

Siacoin, Blockchain ağında yeni bir güncelleme gerçekleştirebildi. En popüler kripto madenciliği donanım üreticilerinin iki madencisi Siacoin ile artık çalışmayacak. Binance ve Innosilicoin ASIC madencileri, Siacoin’in Blockchain ağındaki madencilikten bloke edilecek.

Siacoin, Bittrex, Poloniex, Binance ve UPbit gibi çeşitli borsalardan önemli bir destek aldı. Bu şirketler en son güncellemeyi zaten hayata geçirdi. Ayrıca, Sia’nın yeni yükseltmesini destekleyecek diğer platformlar da var. Bu platformlar HitBTC, Lbank, Vebitcoin, Bitbns ve OKEx’dir. Bu borsalarda bulunan kullanıcılar yeni zincire erişebilecekler.

Siacoin (SC) hard forku, SC madenciliğinin merkezileştirilmesini önleyecek

OKEx, konuyla ilgili açıklama yaptı:

Siacoin (SC) hard forkunu destekleyeceğiz ve 179.000 blok yüksekliğinde tüm OKEx hesaplarının bir fotoğrafını çekeceğiz. Hard forku desteklemek için Siacoin’in 31 Ekim’de çekilmesini ve yatırılmasını zaten askıya aldık.

Siacoin tarafından alınan karar SC madenciliğinin merkezileştirilmesiyle mücadele etmeyi amaçlıyor. Siacoin geliştiricisi David Vorick, hard forkun yer alacağını bildirdi. Ayrıca, hard fork  Obelisk’i Siacoin ile çalışmaya hazır tek yetkili ASIC şirketi olarak tanımlıyor.

Topluluk, eski ağdan iki yeni proje oluşturmaya karar verdi

Açıkçası, alınan karar kolay değil. Topluluk, eski ağdan iki yeni proje oluşturmaya karar verdi. Biri SiaClassic olarak biliniyor ve diğeri SiaPrime olarak biliniyor. SiaClassic, ASIC ayrımcılığının olmaması gerektiğini söylüyor. SiaClassic, Siacoin madencilik ekipmanlarındaki kayıp dolarlardan endişe duyuyor.

SiaPrime, bunun yerine, kripto para biriminin tüm madenciler tarafından çıkarılabileceğini söyledi. Yazım sırasında, Siacoin piyasadaki 37 en değerli sanal para birimi. Her bir token 0,0065 dolar karşılığında satın alınabilir ve kripto paranın 245 milyon dolarlık piyasa değeri var.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin