Siacoin’in hard forkunu destekleyecek olan borsalar
Siacoin’in hard forkunu destekleyecek olan borsalar

Siacoin (SC) bugün hard forka gidiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Önemli bir proje olan Siacoin (SC) bugün hrad forkunu yerine getirecek. Hard forkun sebebi tüm ASIC’leri reddetmek.

Siacoin’in hard forkunu destekleyecek olan borsalar

Siacoin’in destek sitesi üzerinden tüm detaylarının açıklandığı hard fork, 179.000 blokta ayarlandı. Kişisel cüzdanlarında SC’yi tutan herkes, bunların 1.3.7 sürümüne güncellendiğinden emin olmalı. Aşağıda listelenen borsalardan birine ait SC’lerini tutan bir kimse, paralarının borsa tarafından otomatik olarak değiştirilmesini talep edebilir:

  • Binance
  • Bittrex
  • Upbit
  • Poloniex
  • HitBTC
  • LBank
  • Vebitcoin
  • Bitbenler
  • OKex
Siacoin (SC)
Siacoin (SC)

Bu borsalar hard forku destekleyecek. Bu yüzden SC sahiplerinin hiçbir şey yapmasına gerek yok. Siacoin şu anda 250 milyon dolarlık bir piyasa değeriyle CoinMarketCap’ta 35. sırada yer alıyor. Kripto para şu anda %5,7 oranında düşüşle 0,006 dolardan işlem görüyor.

Siacoin (SC) nedir?

Siacoin bulut depolama alanını yeniden icat ediyor. Teknoloji, dünya çapındaki ana bilgisayarlarla dosya depolama gereksinimi olan kullanıcıları, düşük sabit sürücü kapasitesi sunan bağlantılarla birleştirir. Siacoin’in esas amacı insanların yüksek paralar ödeyerek dosyalarını merkezi olan şirketlerin veri merkezlerinde saklamalarının önüne geçmek. Blockchain teknolojisi, verilerini korur ve kullanıcılar ve ana bilgisayarlar için gelişmiş ekonomi sağlar.

Siacoin Blockchain’i, bu pazarın bir aracı olmadan çalışmasına izin veriyor. Siacoin, akıllı sözleşmelerle depolama işlemlerini güvence altına alır ve geleneksel bulut sağlayıcılarıyla karşılaştırıldığında daha güvenilir ve uygun fiyatlı bir teklif sunar. Hiçbir kişi ya da kuruluş, madencilere, geliştiricilere ya da herhangi bir hükumete değil, verilere erişimi sansürlemez ya da reddedemez. Siacoin’in dağıtık, merkezi olmayan depolama teknolojisinin tüm ekosistem için daha güçlü, daha güvenli, daha verimli ve daha adil olduğuna inanılıyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin