ledger
Kripto cüzdan donanımı Ledger'den stabil coin hamlesi geliyor

Kripto cüzdan donanımı Ledger’den stabil coin hamlesi geliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para donanımı üreticisi Ledger yöneticileri, tüm ürün ve hizmetlerinde kullanılabilirliği artıracak Tether (USDT) desteği de dahil olmak üzere, daha fazla stabil coin için destek eklemeyi planladıkları açıkladı.

Ledger stabil coin desteğini kurumsal kasa hizmetinde genişletmek istiyor

Şu anda şirket, iki adet taşınabilir depolama ürünü olan Ledger Nano ve Ledger Blue için hali hazırda Tether’i destekliyor. Bunun yanında ABD doları sabitli kripto parayı kurumsal kasa hizmetine da eklemeyi amaçlıyor. USDT’nin ihraççının rezervleri ile ilgili yaşadığı sorunlar ve dolarla paritesindeki son kaybına rağmen, şirket, Asya-Pasifik bölgesi için yeni operasyon şefi Benjamin Soong, bölgedeki popülerliğin hala devam ettiğini belirtiyor.

Hong Kong’da ofis açan Kripto para donanımı üreticisi Tether’e güveniyor

Paris merkezli Ledger’in Hong Kong’daki ilk Asya ofisini açtığını belirten Soong, Çinli ve Güney Koreli yatırımcıların geleneksel sermaye piyasalarını yansıtan fiat sabitli para birimleri veya varlıkları ile genellikle daha rahat hareket edebileceklerini söylüyor.

İki hafta önce değerinin düşmesine rağmen USDT talebi, Huobi gibi Asya borsalarındaki ticaret çiftlerine hükmetmeye devam etti. Bu bölgede CoinMarketCap, geçen haftada 24 saatlik bir dönemde hacmin yaklaşık yüzde 26 oranında artış yaptığını gösterdi.

Soong ayrıca USDT’nin bugüne kadar gördüğü en benzersiz varlık olduğunu düşünüyor.

USDT’nin haricinde şirket, MakerDAO’nun dolar sabitli dai tokenini de da destekliyor. Gelecek yılsonuna kadar şirketin 100’den fazla farklı tokeni destekleme hedefi ile gözetim alanında genişlemeyi sürdürerek diğer stabil coinleri de ekleme planları bulunuyor. Ledger Başkanı Pascal Gauthier, konu ile ilgili CoinDesk’e şunları söyledi:

Şu anda stabil coinler de dahil olmak üzere pek çok varlığı entegre etme yolunda büyük bir hedefimiz var.

Bu arada, Kripto para donanımı üreticisi ayrıca Ethereum kurucu ortaklarından Charles Hoskinson tarafından yönetilen Hong Kong tabanlı yazılım girişimi ​​Internet Online Hong Kong (IOHK) ile yakın ilişkiler kuruyor. Gelecek hafta, Hong Kong Fintech Haftasında, Ledger ve IOHK yerel kripto topluluğu için ortak bir parti düzenleyecek.

coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin