Siacoin forku yakında gerçekleşebilir.
Siacoin forku yakında gerçekleşebilir.

Siacoin forku çok yakında gerçekleşebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Uzmanlar ve kamuoyu, Siacoin forku konusunda çok yakında bazı gelişmelerin yaşanabileceği fikrinde birleşmiş durumda. Bu fikir, bazıları tarafından coşkuyla karşılansa da ısrarlı tartışmalara ve yasal tehditlere yol açan çeşitli sorunlar da ortaya çıkmış durumda.

Siacoin forku ile Bitmain’in Sia üzerindeki kontrolü son bulabilir

Olası bir fork, ağı Bitmain tarafından işletilen madencilik ekipmanının devre dışı bırakılacağı şekilde değiştirecek. Bu adım aracılığıyla Çinli madencilik devinin 200 milyon dolarlık Siacoin Blockchain üzerindeki kontrolünü büyük ölçüde azalması bekleniyor.

Problemlerden biri, halen çalışmakta olan madencilik ekipmanının 2017’de Siacoin kurucusu David Vorick tarafından başlatılan Obelisk aracılığıyla satılıyor olması.

Sadece bu değil, şirket SC1 madencisini tamamlayabileceği son tarih olan temmuz ayını da kaçırdı.

Sia batmanın eşiğine gelmiş olabilir

Bir açıklama yapan Vorick, şu sözleri kullandı:

Şu anda işler karmakarışık. Doğru olanı yapmaya çalışıyoruz ancak burada bizim için en iyi yolun ne olduğu belli değil. Şu anda algoritmaların dağıtılıp dağıtılmayacağı konusunda karar vermek, Sia geliştiricilerinin elinde.

Obelisk’e karşı, kaçırılan son tarih ile ilgili açılan iki büyük dava, tüm operasyon için potansiyel olarak ölümcül olabilir. Üçüncü parti geliştirici RBZL, “Sia projesinin altından batmasını istemiyorum ancak kendilerini bu olasılığa hazırlamalılar.”

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Güney Kore kripto para endüstrisine ilişkin olağanüstü oturum başlattı!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin