OWallet güncellemeleri yayımlandı.
OWallet güncellemeleri yayımlandı.

Ontology (ONT) en son OWallet sürümlerinin yayımlandığını duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ontology (ONT), en son OWallet sürümleri olan 0.8.3/0.8.4’ü yayımladığını Twitter’dan duyurdu. Yeni güncelleme token takasını destekleyecek.

OWallet ile bizi ne gibi yenilikler bekliyor?

Her ne kadar cüzdanın 0.8.1 sürümü NEP-5 ONT’yi desteklemese de, bu sürüm, kullanıcılara NEP-5 ONT’nin ONT’lerini bireysel bir cüzdanına aktarmalarını sağlayarak, token takasını başarıyla uygulayabilmelerini sağlıyor.

Ontology ekibi, güncellemeye yapılan diğer eklemelerin ONT ID desteğinin oluşturulmasını ve içe aktarılmasını içereceğini belirtti. Takımın daha sonraki versiyonlarına ONT ID ile ilgili diğer fonksiyonlar ekleneceğini söyledi.

Ontology geliştirme ekibi, düğümlere yönelik uygulamaların Ekim ayından itibaren açık olacağını da doğruladı. Sürüm 0.8.3/0.8.4’e yapılan diğer güncellemeler, cüzdanı işlevinin ve diğer küçük ve büyük hata düzeltmelerinin eklenmesini içeriyor.

Cüzdan birbirinden önemli yeteneklere kavuştu

Ontology ekibi, NEP-5 ONT ve MainNet ONT’nin ONT defterinde iki farklı cüzdan olarak bulunduğunu açıkladı. Ekip ayrıca, defterlerinde bir MainNet ONT cüzdanı oluşturma adımlarını belirledi.

Bir kullanıcının MainNet ONT’ı Defter üzerinde bir NEO adresine göndermesi durumunda (veya tam tersi), OWallet’ın yeni bir güncellemesini beklemek zorunda kalacaklar. Ontology, gelecekteki güncellemelerin, kullanıcıların ONM’lerini kullanarak kurtarmasına izin verecek bir işlevden oluşacağını onayladı.

Ekip bu nedenle, bir işlem yapmadan önce kullanıcıların ONT tiplerini ve alıcı adres türlerini iki kez kontrol etmeleri konusunda bilgilendirdi. Olası bir ağ sorunu nedeniyle, kullanıcılar kendi bakiyelerine bakamayabilir ve ayrıca bir getiri işlem geçmişi hatası alabilir. Bunun için, kullanıcıların ağlarını değiştirmeleri ve yeniden denemeleri gerekir.

Ontology, Ağustos ayının ilk haftasında resmi masaüstü cüzdanı olan OWallet versiyon 0.8.1’i piyasaya sürdüğünü açıklamıştı. M-cüzdan hem Mac hem de Windows işletim sistemlerini destekliyor. M-cüzdanın ayırt edici özelliği, versiyonun, her birinin kendine has fonksiyonuna sahip olan üç cüzdandan (Individual, Shared and Ledger cüzdan) oluşması olarak dikkat çekiyor.

ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Bitfi ERC-20 tokenlerinin hepsini destekleyecek

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin