TRON (TRX) artık CoinPayments'a entegre edildi
TRON (TRX) artık CoinPayments'a entegre edildi

Shitcoin olmakla suçlanan TRON, ilginç bir ortaklık kuruyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Shitcoin olmakla suçlanan TRON, Blockchain destekli tuvalet üretimi için akıllı tuvalet tedarikçisi Mushroom ile stratejik bir ortaklığa girdi.

Shitcoin olarak adlandırılan TRON, tuvalet tedarikçisi ile ortaklık kurdu!

Bu ortaklık doğrultusunda TRON’un Blockchain’i mikro ödemeler için altyapı sağlamak amacıyla kullanılacak. Sonuç olarak herhangi birinin bu tuvaletleri kullanmak için yapacağı ödeme Blockchain’inden geçecek. Moshroom tuvaleti verecek, TRON ise Blockchain teknolojisini sağlayacak.

TRON ile Moshroom toplumları geliştirmek için önemli bir sorunu çözmeye çalışıyor. Gelişmekte olan birçok ülkede insanlar işlerini görmek için temiz ve güvenli yerlere kolay erişemezler. Bu ortaklık, bunu bir maliyetle sunmayı amaçlıyor.

Blockchain ve tuvaletin bir araya gelmesi ilginç

TRON ve Moshroom, bu yeni teknolojiyi ilk olarak Güneydoğu Asya ve Hindistan’da kullanıma sunmayı planlanıyor. Duyuruda, tuvalet entegrasyonunun TRX ya da diğer kripto para ödemeleri ile desteklenip desteklenmeyeceğini açıkça belirtilmiyor.

Moshroom, herhangi bir yere yerleştirilebilen ve tamamen kapalı bir şekilde işletilebilen çevre dostu portatif tuvalet çözümleriyle biliniyor. Blockchain ve tuvaletin bir araya gelmesi elbetteki ilginç. Sonuçta insanlar tuvalette geçirdikleri anların, Blockchain’de kayıt edilecek olmasından rahatsız olabilir!

Thenextweb

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin