featured

Shibarium’un yeni sürümü, BONE fiyatını yüzde 35 arttırdı: ShibaSwap (BONE) yükselişini sürdürebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Shiba Inu katman-2 blok zinciri Shibarium gaz tokenı Bone ShibaSwap (BONE) tokenı, baş geliştirici Shytoshi Kusama’nın Shibarium mainnet sürümü ve Worldpaper’ın ağustos ayında geleceğini duyurmasının ardından yüzde 35’ten fazla yükseldi ve ilk 100 kripto listesine girdi. Son 24 saat içinde, BONE fiyatı birden fazla direnci kırdıktan sonra yüzde 25 oranında fırladı ve 3 dolara yükselmeye hazırlanıyor.

BONE fiyatı Shibarium sürüm beklentisiyle yükseldi

Shiba Inu geliştiricisi Shytoshi Kusama daha önce Shiba Inu’nun, Shibarium ve ekosistemin “Worldpaper “ının yayınlanacağı Blockchain Futurist Konferansının başlık sponsoru olduğunu açıklamıştı.

Duyurudan birkaç gün önce Shiba Inu ekosisteminin resmi içerik pazarlama uzmanı Lucie, 3 Temmuz’da Bone ShibaSwap fiyatının 2-3 dolara doğru tırmanmaya başlayacağını öngördü. O sırada ShibaSwap fiyatı 1 doların altında işlem görüyordu, şimdi ise 1,4 dolara ulaştı.

BONE

BONE fiyatı birden fazla direncin ve yükselen kanalın üzerine çıkarak 24 saatin en yüksek seviyesi olan 1,4 dolara ulaştı. Bollinger bantları ve RSI, devam eden hareketliliğin ortasında daha fazla yukarı yönlü harekete işaret ediyor ve bu, fiyat hareketinin yükselişte olduğunu gösteriyor. Ortaya çıkan ralli, BONE fiyatını haftalar içinde 2 dolara ve Shibarium’un piyasaya sürülmesinden sonra 3 dolara çıkarabilir.

https://twitter.com/army_shiba/status/1677564161625137153?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1677564161625137153%7Ctwgr%5Ea0bd0c552f26b3199aebceb74b0a1df9030898cc%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fcoingape.com%2Fshiba-inu-news-shibarium-release-fuels-bone-price-35-rally-eyes-3-in-weeks%2F

Shibarium yayını ve testnet “Puppynet” verimliliği

Blockchain Futurist Konferansı, ETHToronto ve ETHWomen etkinlikleri sırasında Shytoshi Kusama ilk kez yapay zekâ aracılığıyla bir konuşma yapacak. Ayrıca ekip, Shibarium ile ilişkili projeleri ve Doggy DAO ve SHIB DOGGY DAO FOUNDATION’ın yanı sıra dört ekosistem tokenine ilişkin ayrıntıları açıklayacak. Ayrıca Unification, BadIdea.Ai ve Shibarium Tech ile inşa edilen diğer ortaklar ve projeler de etkinlikte sergilenecek.

Bu arada Shibarium test ağı “Puppynet” 25 milyon işlem kilometre taşını aştı. Shibarium ağ aktivitesindeki artış, uzun vadede SHIB ve ShibaSwap fiyatlarında büyük bir talep ve artışa işaret ediyor. Shiba Inu ekosistemi, Shibarium lansmanından sonra topluluk ekosistem için karar alma sürecini devraldıkça daha merkezsiz hâle gelecektir.

SHIB fiyatı şu anda 0.00000729 dolardan işlem görüyor ve BONE fiyatı son 24 saat içinde yükselerek 1.3 dolardan işlem görüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin