Altcointurk

Altcointurk Haziran Ayında 200. KriptoCuma’yı Kutladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Altcointurk’te Haziran ayı yine dopdolu geçti. 200’üncü KriptoCuma’nın da yer aldığı bu ayda Altcointurk’te neler olup bittiğine bakalım.

Twitter Spaces Yayınları Artıyor

Altcointurk haftalık Spaces yayınlarına iki yeni program daha ekledi. Her Pazartesi Fan Token Spaces yayını ile Fan Tokenler üzerine keyifli ve bilgilendirici bir sohbet gerçekleştirilirken, her Pazar ekosistemin değerli isimlerinden olan @kraljulien Küresel Piyasanın Nabzı programıyla dinleyicilere eşsiz bir bilgi birikimi sunuyor.

Kripto Cuma 200. Oldu!

Altcointurk

2018 yılından bu yana devam eden KriptoCuma etkinliğinin 200’üncüsü 16 Haziran Cuma günü gerçekleştirildi. 200’den fazla kişinin yer aldığı etkinliğe akademisyenlerden, borsa temsilcilerine, sektör paydaşlarından, influencerlar’a kadar bir çok önemli isim de Altcointurk Base’de ağırlandı.

1000 NFT claim edildi!

Altcointurk’ün KriptoCuma katılımcılarına özel olarak ürettiği Memories NFT’lerin claim sayısı 1000’i geçti. Bu NFT’lerin ilerleyen dönemlerde topluluk üyelerine önemli ayrılacalıklar sağlayacağı da bilinen bir gerçek.

Altcointurk Her Yerde

Altcointurk

Web3 ekosistemi Haziran ayında etkinliğe doydu! Altcointurk, Respect Trade tarafından düzenlenen İzmir Blockchan Summit, aynı tarihte İstanbul’da gerçekleşen Fans Love It, Şampiyonlar Ligi final maçı izleme etkinliği, KPMG Perspektifinden Web3 ve Superteam Türkiye’nin Geleceği Şekillendiren Yazılımcılar etkinliklerine katılım sağlayarak ekosisteme ne kadar önem verdiğini de kanıtlamış oldu.

H.E.R DAO Altcointurk Base’de Buluştu

Altcointurk Base H.E.R. DAO topluluğu tanışma toplantısına ev sahipliği yaptı. Topluluk üyelerinin bir araya geldiği etkinliğe ekosistemden bir çok isim katıldı.

 

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin