featured

Shibarium işlem hacminde yeni bir rekora imza attı: Shiba Inu fiyat artışı yakın mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Katman-2 ağı Shibarium, bir aydan kısa bir süre içinde etkileyici bir şekilde üç milyondan fazla işlem gerçekleştirdi. Bu kayda değer başarı, ağın nispeten hızlı bir şekilde önemli ölçüde benimsendiğini gösteriyor.

Shiba Inu’nun ekibi, “kapalı kapılar ardındaki” gelişmelerin Shibarium’un yakında “gücünü ve istikrarını göstermesine” daha fazla yardımcı olacağını savunuyor.

Shibarium kullanıcı benimsenmesi yükseliyor

İlk lansman sorunlarını ele aldıktan sonra ağ, temel ölçütlerde önemli performans iyileştirmeleri sergiledi. Protokol, lansman sonrası ilk haftada 1 milyondan fazla cüzdanla etkileşime geçti ve son güncelleme itibariyle bu sayı 1,25 milyona ulaştı. Ayrıca ağ bu yazının yazıldığı sırada 3,085,075 adet olmak üzere 3 milyondan fazla işlem görmüştür.

Bununla birlikte ağdaki günlük işlemlerin son zamanlarda bir düşüş yaşaması dikkat çekicidir. ShibariumScan’in verilerine göre 8 Eylül ve 15 Eylül tarihleri arasında Shibairum’daki ortalama günlük işlemler 100.000’i aşmıştı. Buna karşılık son veriler son birkaç gün içinde yaklaşık 40.000 işleme kadar bir düşüş olduğunu gösteriyor.

Shina Inu’nun kilitlenen toplam değeri düşüyor

İşlem hacmindeki son düşüş, Shibarium’da kilitli varlıkların azalan değeriyle uyumludur. DeFillama’nın verilerine göre Shibarium’un Kilitli Toplam Değeri (TVL) 29 Ağustos’ta 1,27 milyon dolarla zirve yaptığından bu yana azaldı.

Günlük işlemlerdeki ve TVL’deki bu azalma, özellikle artan sayıda katman-2 ağı karşısında ağ için endişelere yol açıyor.

Geçtiğimiz iki ay boyunca kripto para endüstrisi, Coinbase tarafından desteklenen bir ağ olan Base’in ortaya çıkışına ve birkaç katman-1 ağının katman-2’ye dönüşümüne tanık oldu. Artan rekabet Shibarium’daki faaliyetleri etkileme potansiyeline sahip.

Shibarium

Shibarium’un başarılı olma kabiliyeti meme coin Shiba Inu’nun gerçek bir faydaya sahip olup olmayacağını yansıtabilir. Bu artan faaliyet, SHIB için yanma oranında kayda değer bir artışa katkıda bulunmuştur. ShibBurn’den alınan son veriler, son yedi gün içinde 784 milyon SHIB tokeninin yakıldığını ve yakma oranında yüzde 47,7’lik önemli bir artış olduğunu ortaya koyuyor.

beincrypto

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin