featured

Shiba Inu, Chainlink’in gerisinde kaldı: SHIB ilk 20 altcoin listesinden çıkmak üzere mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Meme coin dünyasının zorlu isimlerinden Shiba Inu şu anda tehlikeli bir zeminde geziniyor. CoinMarketCap tarafından sağlanan verilere göre altcoin bugün erken saatlerde piyasa değerine göre Chainlink’in (LINK) altına düştü. Bugün LINK’in üzerindeki konumunu geri kazanmasına rağmen ikisi arasındaki fark dar kalmaya devam ediyor ve ikinci en büyük meme coin şu anda ilk 20’den düşmenin eşiğinde.

SHIB’nin kırılgan konumu

Shiba Inu ve Chainlink, SHIB tekrar yukarı çıkmadan önce kısa bir süre pozisyon değiştirdi. Ancak aralarındaki ince marj, daha fazla yer değiştirmenin güçlü bir olasılık olduğunu gösteriyor. Bağlam açısından en büyük meme coin olan Dogecoin, 8,5 milyar dolarlık piyasa değeriyle dokuzuncu sırada nispeten güçlü bir şekilde yer alıyor.

SHIBAltcoinin şu anda 4,268 milyar dolar olan piyasa değeri, Chainlink’in 4,252 milyar dolarlık piyasa değerinden çok uzak değil ve rekabetçi bir darboğaz yaratıyor. 20. sırada yer alan DAI’nin piyasa değeri 3,8 milyar dolar olup ilk 20’ye girmesinin garanti olmadığına işaret etmektedir.

Altcoin 2021’de kayda değer bir yükseliş yaşadı, hatta geçici olarak ilk 10’a girdi ve piyasa değeri açısından Dogecoin’i geçti. Ancak zirve yaptığı dönemden bu yana parlaklığı azalmış görünüyor.

Shibarium ile ilgili heyecan azalıyor

Shibarum’un ana ağının lansmanına eşlik eden beklenti ve coşkuya rağmen altcoin çekişi sürdürmekte zorlanıyor. Shibarium işlemlerinin sayısı 27 Eylül’de 15 bine düşerek 11 Eylül’deki 200 binin üzerindeki zirve noktasından keskin bir düşüş gösterdi.

Bu durum, altcoin ekosistemindeki yeni gelişmeleri çevreleyen ilk heyecanın, sürekli bir ilgiye veya değer korumaya dönüşmemiş olabileceğine işaret ediyor.

 

U.Today

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin