featured

Curve Dao (CRV) iki haftadır yükseliyor: Bu olumlu momentum fiyatı 1 dolara taşıyabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasının Eylül ortasındaki toparlanma dalgasının ortasında Curve Dao (CRV) fiyatı, 22 Kasım 2022’deki en düşük seviyesi olan 0,4 dolardan yükseliş eğilimi gösterdi. Fiyat, sadece iki haftalık bir zaman diliminde yaklaşık %34 oranında bir artış göstererek mevcut işlem fiyatını 0,51 dolara yükseltti. Peki bu hareket, yükseliş trendini net olarak başlatabilecek kadar güçlü mü?

Alıcılar 0,6 dolarda yüksek arz baskısıyla karşı karşıya kalabilir. Kanal modelinden yükseliş eğilimi gösteren bir kırılma, yeni bir toparlanmayı destekleyebilir.

CRV için gün içi işlem hacmi 34,2 milyon dolardır. Bu da %4,5’lik bir artış gerçekleştiği anlamına geliyor.

Curve Dao CRV

Günlük grafikte Curve Dao fiyatı, 0,4 dolardaki destekten başlayarak V şeklinde bir toparlanma gerçekleştirdi. Artan ticaret hacmiyle desteklenen bu model agresif alımlara işaret ediyor ve kısa vadede hızlı kazanç potansiyeli taşıyor.

Ancak altcoin, muhtemelen kısa vadeli yatırımcıların kârlarını realize etmeleri sebebiyle 0,55 dolar civarındaki dirençle karşı karşıya kalabilir. Eğer bu seviyede boğalar güçlü bir duruş sergileyemezse sırasıyla 0,5 dolar ve 0,45 dolar seviyelerine küçük bir geri çekilme yaşayabilir.

Mevcut toparlanma eğilimi devam ederse CRV fiyatı, uzun süredir devam eden kanal modelinin üst sınırını test etmek için %10’luk bir artış daha hedefleyebilir. Büyük resme bakıldığında CRV token’ı, Şubat 2023’e kadar uzanan bir düşen kanal modeli içerisinde yer alan uzun süreli bir düzeltme aşamasında işlem görüyordu.

Bu model, yaklaşık yedi aydır gözde altcoin’in fiyat hareketini yönetiyordu. Sonuç olarak, beklenen herhangi bir yükseliş hareketinin kanalın üst sınırında yenilenmiş bir dirençle karşılaşması muhtemel. Satıcıların bu çizgiyi başarıyla savunması kanalda yeni bir düşüş döngüsünü tetikleyebilir ve düşüş eğilimini daha da uzatabilir.

CRV rallisi 1 dolara kadar devam edebilir mi?

Fiyatta yükseliş bekleyen yatırımcılar için, kanalın üst direncinin üzerinde kesin bir kırılma teyit edilene kadar sabırlı davranmaları tavsiye ediliyor. Bir kırılma sonrası senaryoda, üst trend çizgisini yeniden test eden her yükseliş eğilimi, potansiyel hedefler için bir dönüm noktası görevi görebilir. Bu modeli başarıyla tamamlamak, CRV fiyatını bir sonraki direnç seviyesi olan 0,087 dolara doğru fırlatabilir. Bu seviyenin tutulması durumunda ise hedefler sırasıyla 1,1 dolar ve 1,3 dolar seviyelerinde olacaktır.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin