BONE

Shiba Inu’nun BONE’u yüzde 6 arttı! Ancak büyük resim daha etkileyici…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Shiba Inu tokenı BONE, fiyat pivotuna devam ederken grafiğinde büyük yeşil mumla haftaya başladı.

Bitcoin’in (BTC) yüzde 3,8 gibi şaşırtıcı bir oranda yükselmesiyle kripto para piyasası yeni haftaya hızlı bir başlangıç yaptı. Sadece dört saat içinde piyasada, ağırlıklı olarak düşüş eğilimli tarafta olmak üzere, toplam 39,22 milyon dolar tutarında likidasyon gerçekleşti.

Bitcoin’in performansı dikkat çekerken Shiba Inu ekosisteminin bir başka üyesi olan BONE, daha da dikkat çekici bir performansla dikkatleri çekti.

BONE şaşırtıcı bir yükseliş yaşadı!

Shiba Inu ekosistemindeki bir token olan BONE, dudak uçuklatan yüzde 6,5’lik bir değer artışı yaşadı ve token başına 0,78 dolar gibi etkileyici bir değere ulaşarak son bir haftanın en yüksek noktasına ulaştı. Bunun tam aksine, Shiba Inu ailesinin birincil tokenı olan SHIB, bu piyasa çılgınlığı sırasında yalnızca yüzde 2’lik bir artış kaydetti.

BONE

Bu artış BONE için yalnızca anlık bir yükseliş değil, çok daha büyük ve dikkate değer bir trendin parçası. Böylece token, token başına 0,69 doların altına düştüğü bir önceki cuma gününden bu yana yüzde 10’un üzerinde artış gösterdi.

İleriye bakıldığında BONE’un pozitif ivmesinin onu bir sonraki önemli fiyat seviyesi olan token başına 0,84 dolar gibi önemli bir kilometre taşına taşıyabileceği tahmin edilebilir.

Bu hedefe ulaşmak için Shiba Inu’nun tokeninin yüzde 10’luk önemli bir sıçrama daha yapması gerekecektir.  Bu yukarı doğru gidişat devam ederse Shiba Inu ekosistemi için büyük bir atılım anlamına gelebilir ve tüm SHIB topluluğunun hissiyatını değiştirebilir.

U.Today

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin