featured

Balinalar, MKR’nin etrafında dönüyor: Altcoin’in fiyatı yakında yükselecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Zincir üstü takip platformu Lookonchain, bugün erken saatlerde bir X gönderisinde 3 balinanın Maker (MKR) biriktirme sürecinde olduğunu açıkladı. Gönderiye göre bu büyük MKR sahipleri hem Binance hem de OKX’ten toplu olarak 3 milyon dolardan fazla para çekti.

MKR

Bu balinalar tarafından son 24 saat içinde gerçekleştirilen ilk para çekme işlemi 0x6b balinası tarafından başlatıldı. Bu balina, Binance’ten 1,46 milyon dolar değerinde 1.001 MKR çekmiştir. Sadece bir saat sonra 0x9e balinası da MKR tokenlarını Binance’ten transfer etti. Bu ikinci işlemde, 1,27 milyon dolar değerinde olduğu tahmin edilen 869 MKR tokenı çekildi.

Son olarak 0xB4 balinası OKX’ten 300 Maker tokenı göndermiştir. İşlemin gerçekleştirildiği sırada bu tokenların toplu değeri 437 bin dolar civarındaydı. Lookonchain’e göre, bu balina şu anda 1,17 milyon dolar değerinde 800 MKR tokenına sahip.

Günlük grafikte MKR fiyatı yükseliyor!

Bu arada basın zamanında CoinMarketCap’ten alınan veriler, altcoinin fiyatının son 24 saatlik döngü boyunca yüzde 4,34 arttığını gösterdi. Sonuç olarak altcoin 1.481,63 dolardan el değiştiriyordu. Fiyattaki artışla birlikte günlük işlem hacminde de yüzde 32,57’lik bir yükseliş kaydetti. Daha sonra MKR’nin toplam işlem hacmi 49.269.924 dolar olarak gerçekleşti.

Teknik açıdan bakıldığında geçtiğimiz birkaç gün içinde altcoinin günlük grafiğinde kayda değer bir teknik bayrak tetiklendi. Bu dönemde günlük RSI çizgisi günlük RSI SMA çizgisinin üzerine çıktı. Bu durum, alıcıların satıcılara karşı üstünlük sağladığını gösteriyor olabilir. Bunun sonucunda altcoin fiyatı önümüzdeki 24-48 saat içinde yükselmeye devam edebilir.

Altcoinin yükseliş ivmesi devam ederse önümüzdeki birkaç gün içinde 1.605 dolarlık direnç seviyesine meydan okumaya çalışabilir. Tersine tüccarlar kâr etmeye başlarsa kripto para biriminin fiyatı, 9 günlük EMA çizgisiyle de birleşen 1.385 dolarlık destek seviyesini yeniden test edebilir.

coinedition

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin