Shiba Inu'da büyük değişim: BONE ve Shibarium ile yeni dönem başlıyor!
Shiba Inu'da büyük değişim: BONE ve Shibarium ile yeni dönem başlıyor!

Shiba Inu’da büyük değişim: BONE ve Shibarium ile yeni dönem başlıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu geliştirme ekibi BONE konusunda büyük bir hamle yapıyor. Bildirildiği üzere, Shiba Inu lideri Shytoshi Kusama, ekosistem için BONE sözleşmesinden ve yanık portalından vazgeçmeyi içeren yeni hedef noktaları belirledi.

Yanık portalı aktif olarak geliştirilmeye devam ederken, Shiba Inu ekibi BONE sözleşmesinden vazgeçme sürecini başlattı.

Bunlar arasında, yalnızca BONE basmak ve vazgeçmek amacıyla sahte bir “Calcium” tokeninin oluşturulması, LP tokenlerini almak için ShibaSwap’ta yeni bir CAL-ETH havuzu oluşturulması, yeni bir Likidite havuzu oluşturulması ve yeni havuzda stake edilmesi ve BONE tokenlerinin hızlı bir şekilde basılmasını sağlamak için blok başına oluşturulan BONE tokenlerinin sayısının güncellenmesi yer almaktadır.

BONE sözleşmesinden vazgeçmeden önceki bir adım, BONE basımı istenen değere getirildikten sonra blok başına Bone’un 0’a ayarlanmasını içerir.

SHIB geliştiricisine göre sürecin karmaşıklığının nedeni, BONE token etrafındaki mekanizmanın, yatırımcıları yöneticiler veya uygulandığında herhangi bir insan müdahalesi de dahil olmak üzere herkesten korumak için geliştirilmiş olmasıdır.

BONE ayrıca merkezi olmayan bir çoklu imza cüzdanı tarafından kontrol edilen bir zaman kilidi sözleşmesi eklenerek de korunur. Bu genel olarak, kalan BONE’un basılması ve BONE sözleşmesinin mülkiyetinden feragat edilmesinin karmaşıklığını artırıyor.

Zaman kilidi sözleşmesini kullanma süreci de aynı şekilde iki adımdan oluşur: işlemi sıraya koymak ve token basmak için yürütmek. Dhairya, bu sürecin halihazırda başladığını ancak son derece dikkatli yapılması gerektiğini ve tamamlanmasının gerektiği kadar zaman alacağını sözlerine ekledi.

Başarılı bir Shibarium yeniden lansmanının ardından Shiba Inu geliştirme ekibi, başarılarının üzerinde durmuyor gibi görünüyor.

Bone’u Shibarium ağının akıllı sözleşmeleriyle uyumlu standart bir biçimde temsil eden Shibarium tabanlı bir token olan Wrapped Bone veya WBONE, bu ayın başlarında Shiba Inu ekibi tarafından tanıtıldı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin