featured

Yatırımcılar dört gözle bekliyor: İşte, Shiba Inu fiyatının yakında yükselişe geçebileceğini gösteren 3 temel işaret…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı en gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu net bir yükseliş trendinde ve momentum hâlâ boğaları destekliyor. SHIB için takip edilmesi gereken destek 0,0000080 dolarda iken, direnç noktası ise 0,0000094 dolar seviyesinde bulunuyor. İşte, Shiba Inu fiyatının sıradaki hareketini tahmin edebilmek için bilmeniz gerekenler.

1.Daha yüksekler seviyeler

Fiyat, Haziran sonundan beri daha yüksek seviyelere çıkıyor. Bu yukarı yönlü hareket Shiba Inu fiyatını 0,0000094 dolarda bulunan kritik direnç noktasına yükseltebilir.

Shiba Inu

Bununla birlikte bu süreçte gözde meme coin, temel direnç noktasını kırdığı zaman daha yüksek seviyelere gitmeden önce küçük bir geri çekilme yaşayabilir.

2.Sürdürülebilir satın alma hacmi

Düzenli geri çekilmelere rağmen, alıcılar grafiğe hâkim olmaya devam ediyor. Bu, her hafta yavaşça yükselen fiyatta da temsil ediliyor.

Alıcılar, yükseliş eğiliminin devam edebilmesi için ellerinden geleni yapmaya devam ediyor. Alıcıların bu gayreti, kritik direncin kırılabileceğine dair net göstergelerden bir tanesidir.

3.Boğa ivmesi

MACD ve RSI göstergelerinde momentum açıkça pozitif. Çünkü her ikisi de daha yüksek seviyelere işaret ediyor. 0,0000080 dolar seviyesindeki destek noktasının güçlü olması sebebiyle SHIB fiyatı kritik direnci kırma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Shiba Inu için kısa vadeli fiyat tahmini:

Bu göstergeler ışığında SHIB için kısa vadeli fiyat tahminini yükseliş eğiliminde olduğu söylenebilir. 0,0000094 dolar seviyesinde bulunan kritik direnç noktası yakın zamanda test edilebilir. Bununla birlikte, grafikteki takozun nasıl çözüleceğini yakından izlemek önemlidir. Çünkü altında bir kırılma bir düzeltmeye yol açabilir. Öte yandan bunun üzerinde bir kırılma, gözde meme coin’in fiyatını çok daha yüksek seviyelere götürebilir.

CryptoPotato

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin