Bitcoin fiyat tahmini: Cansız hareketler devam ediyor, temel destek neresi?

Bitcoin fiyat tahmini: Cansız hareketler devam ediyor, temel destek neresi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın en büyük varlığı Bitcoin, hacimsiz şekilde yön tayin etmeye çalışıyor. Hacimlerin düşük olduğu ve ayıların daha çok söz sahibi olduğu bir piyasa ile karşı karşıyayız. 45 bin dolar yolculuğundan sonra aynı performansı göstererek sert bir kırılım gerçekleştirdi. Bitcoin fiyat tahmini için masada destek bölgeleri daha çok konuşulur oldu.

Bitcoin (BTC) fiyatı haftanın ilk işlem gününde dalgalanıyor. BTC, 37.577 dolar ve 38.550 dolar gibi çok dar bir aralıkta hareket ediyor. Yatırımcılar, piyasa değerine göre en büyük kripto para biriminde bir sonraki hamleyi konumlandırmak için yeni tetikleyici arıyorlar. Bununla birlikte, önceki fiyat eylemine göre, Bitcoin yatırımcıları için bir sonraki pazarlık avı olabilir.

38 bin doların üzerinde güçlü bir dayanak olmadığı taktirde, 24 Ocak’tan bu yana 32.900 ve 34.000 dolar arasında değişen yeni talep bölgesi oluşturabilir. Yine de BTC, günlük çerçevede uzun bir düşüş eğiliminde. Fakat yatırımcılar, temel destek seviyelerinin yakınında bazı çekici indirimli alım fırsatları bulabilir.

Bitcoin fiyat tahmini: Ucuz BTC alıcı için fırsat mı?

Bitcoin fiyat tahmini: Ucuz BTC alıcı için fırsat mı?

Son yılların en oynak dönemini geçiren bir kripto piyasası olduğunu söylüyoruz. Bu dönemde al-sat işlemlerin bile oldukça riskli olması yatırımcıları zarara götürebilir. Bitcoin fiyat tahmini için sürekli değişkenlik kafa karışıklığına neden olabilir.

Öte yandan her düşüş yeni alıcılar için bir fırsat niteliğinde. Dip seviyelerden alım yapmak isteyen pek çok yatırımcı fırsat kolluyor. 

Bitcoin fiyatı, ertesi gün yeşil bir mumla birlikte 38.000$ seviyesinin üzerinde başarılı bir şekilde tutulursa, o zaman ilk ters engeli Cuma gününün yükseği 42.524.87$ olabilir. Şimdi de Bitcoin fiyat tahmini için teknik göstergeler neler söylüyor?

Teknik gösterge

RSI: Günlük Göreceli Güç Endeksi (RSI), ortalama çizgiyi düşüş eğilimi ile dilimleyerek 41’de yer alıyor.

MACD: Hareketli Ortalama Yakınsama (MACD) orta çizginin altında seyrediyor ve varlık için aşağı yönlü bir görünüme işaret ediyor.

VO: Hacim osilatörü aşırı satım bölgesine yaklaşıyor, ayıların mevcut seviyelerde yorucu olduğunu gösteriyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin