Shıba

Shiba Inu yanma oranı yüzde 333 arttı: SHIB fiyatı için sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hafta, Shiba Inu (SHIB) meme coin ekosistemindeki boğalar için yenilenmiş bir iyimserlikle açılıyor, çünkü protokolün temel büyüme ölçütlerinden biri bugün yükseliş eğiliminde. Shibburn tarafından sergilenen verilere göre meme coinin yanma oranı son yedi günlük dönemde yüzde 333,44 gibi muazzam bir artış göstererek bir gecede tam 181.859.002 değerinde tokenın yakılmasıyla sonuçlandı.

Shiba Inu

Shiba Inu yanma oranı pek çok şeyin sembolüdür ve bunların hepsi dijital para birimi için olumluluğa işaret etmektedir. İlk olarak yanma oranı tokenın devasa dolaşım arzını azaltmaya yönelik amansız çabalarının altını çizmektedir. Bu azalma genel olarak token değerlemesi üzerinde yukarı yönlü bir etkiye sahiptir.

Ek olarak SHIB yakma oranı, Shiba Inu ekosisteminde ortaya çıkan ve hızla artan sayıda işlem veya yardımcı program için SHIB’nin aktif kullanımının olduğunu vurgulamaktadır. Tasarımına göre aktif kullanım olduğunda tokenlar pasif cüzdanlara atılır ve bu da yakma için ödenen ücretlerin bir kısmını serbest bırakır.

Shiba Inu yakma oranı SHIB fiyatını nasıl etkileyecek

Shiba Inu’nun fiyat artışıyla ilgili olarak bu ayın daha iyi bir bölümünde mücadele etmesiyle birlikte son artış dijital para biriminin kaybettiği hızı yeniden kazanması için başka bir yolu temsil ediyor.

Bu yazının yazıldığı sırada Shiba Inu yüzde 0,89’luk hafif bir kayıpla 0,000007368 dolar fiyattan el değiştiriyor. Bu, daha geniş kripto ekosistemindeki genel hissiyatı temsil ederken yanma oranının önümüzdeki birkaç saat içinde fiyatın yükselmesine yardımcı olabilecek bir canlanmaya yol açacağı tahmin ediliyor.

SHIB yanma oranlarının kayıtlarının çoğuna büyük bir fiyat artışı eşlik ettiğinden bu konuda emsal oluşturuldu. Sonuç olarak protokolün deflasyonist durumu ve Shibarium’un getirdiği fayda etrafında yenilenen duyarlılık, bu hafta protokol için bir yükseliş yönü çizmeye yardımcı olmak için yeterlidir.

U.Today

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin