featured

PEPE yükselişinin yol haritası: Kripto piyasasındaki değişen dinamiklere nasıl tepki verecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde meme coin’lerden bir tanesi olan PEPE fiyat analizi gelecekteki potansiyel kazanımlara işaret ediyor. Kripto para piyasasındaki olumsuzluklara rağmen PEPE’nin dayanıklılık gösterdiği görülüyor. Ayrıca mevcut teknik göstergeler de mevcut zorluklara rağmen, yükseliş eğiliminin geri dönebileceğini gösteriyor.

PEPE fiyatındaki son zamanlardaki yükseliş trendi, özellikle meme coin yatırımcılarının yüzünü güldürmüştü. Ancak son gelişmeler, piyasa dinamiklerinin hızlı bir şekilde değiştiğini gösteriyor.

Kripto para biriminin fiyatında kayda değer bir geri çekilme gerçekleşti. PEPE, son 24 saat içinde %6,94 oranında bir düşüş kaydetti ve bu yazının yazıldığı sırada 0,000007708 dolar seviyesinde işlem görüyor. Bu da piyasa duyarlılığında ayıların lehine bir değişiklik gerçekleştiği anlamına gelmektedir.

PEPE fiyat analizi: Düşüş derinleşecek mi?

Fiyattaki düşüşle beraber işlem hacminde de önemli bir aşağı yönlü hareket gözlemlendi. 24 saatlik işlem hacmi %31’lik düşüşün ardından 776 milyon dolara geriledi. Bu, yatırımcıların heyecanının ve ilgisinin azaldığının bir göstergesidir. CoinMarketCap’te şu an 42. sırada yer alan ve 3,3 milyar dolarlık canlı piyasa değeriyle PEPE, son dalgalanmalara rağmen kripto para piyasasındaki güçlü konumunu korumaya devam ediyor.

Yakın zamanda gerçekleşmesi beklenen Bitcoin halving etkinliğiyle birlikte, PEPE de dahil olmak üzere kripto para piyasasında potansiyel bir yükseliş beklentisi mevcut. Beklenti, Ethereum ve Solana ekosistemlerindeki büyük kripto para birimlerinin yanı sıra meme coin’lerin de son piyasa düzeltmesinin ardından ivme kazanacağı yönünde.

Solana ekosistemindeki en yeni meme coin olan SMOG, ev sahipliği yaptığı airdrop ile de büyük bir potansiyele sahip olan kripto para birimlerinden biri olarak öne çıkıyor. Phantom Wallet veya Trust Wallet gibi Solana blockchain’i ile uyumlu kripto cüzdanına sahip kişiler Smog Token projesinin benzersiz dünyasına giriş yapabilir. SMOG Token fiyatının, kripto piyasasındaki meme coin’lere iyi bir rakip olacağı düşünülüyor. Yatırımcıların yoğun ilgisi de bunu kanıtlar nitelikte.

SMOG Tokeni Ziyaret Edin

Kripto para piyasası, Bitcoin ve Ethereum gibi büyük oyuncuların 69,000 dolar ve 3,600 dolar gibi kritik değerlerin altına düşüşler yaşamasıyla bir düzeltme aşamasından geçiyor. Bu gerileme satış baskısının artmasına yol açarak piyasadaki genel çöküşü daha da derinleştirdi.

Pepe Coin

PEPE, geçtiğimiz hafta 0,0000072 dolar ile 0,0000086 dolar arasında bulunan bölgede dalgalandı. Dar bir aralıkta işlem görmesi, genel olarak belirsiz bir piyasa yapısına sahip olduğuna işaret etmektedir. Buna rağmen fiyat, geçtiğimiz hafta %8’lik bir artış kaydetti.

Eğer fiyat, 0,000008 doları aşarsa 0,0000085 dolarda bulunan kritik direnç noktasını hedefleyecektir. Olumlu ivmenin devam etmesi durumunda ise mevcut ticaret modelinden çıkış yaparak yeni bir yükseliş başlatacaktır.

Öte yandan, devam eden düşüş eğilimi PEPE fiyatının 0,0000078 doların altına düşmesine ve muhtemelen 0,000007 dolardaki destek noktasına geri çekilmesine neden olabilir. Satış baskısının devam etmesi durumunda ise sıradaki hedefi 0,000006 dolar olacaktır.

Bu zorluklara rağmen teknik göstergeler potansiyel bir yükseliş eğilimine işaret ediyor. MACD göstergesi, görünür bir yeşil histograma sahip ve sinyal çizgisinin üzerindeki MACD çizgisi bir yükseliş modeli oluşturarak bir satın alma fırsatına işaret ediyor.

0,02 seviyesindeki Chaikin Para Akışı (CMF) endeksi ise potansiyel bir yükselişe işaret ederken, PEPE için Göreceli Güç Endeksi (RSI) 50 işaretinin üzerinde kalmayı sürdürüyor. Bu durum, nötr ila hafif düşüş yönlü bir piyasa duruşuna işaret etmektedir.

coingape


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin