featured

Shiba Inu yakma oranı yüzde 3000’in üzerine çıktı: Shib Whale işlemleri altcoini nasıl etkileyecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Popüler memecoin Shiba Inu (SHIB) son 24 saat içinde yüzde 3000’in üzerinde şaşırtıcı bir yanma oranı yaşadı. Kripto analisti Santiment, piyasa değerindeki önemli düşüşe rağmen balina işlemleri ve token dolaşımındaki son olumlu işaretlerin Shiba Inu’ya olan ilgiyi yeniden tetiklediğini vurguluyor. Balina işlemleri son üç ayın en yüksek seviyesine ulaştı.

Shib Burn yüzde 3000’in üzerinde artış gösterdi!

Çarpıcı bir gelişme olarak Shiba Inu (SHIB) son 24 saat içinde yüzde 3197,58’lik şaşırtıcı bir yanma oranı yaşadı ve 472.351.642 SHIB tokeninin yok olmasına neden oldu. Son yakma olayına rağmen Shiba Inu (SHIB) fiyatı şu anda 0,00000758 dolar seviyesinde bulunuyor. Bu, iki yıl önce 28 Ekim 2021’de ulaşılan tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,00008845 dolardan önemli ölçüde daha düşük.

Son 24 saat içinde SHIB, 0,000007536 ila 0,00000779 dolar aralığını deneyimledi ve bu da nispeten istikrarlı bir işlem aralığına işaret ediyor. Ancak Shiba Inu’nun piyasa değeri hafif bir düşüşle karşı karşıya kaldı. Mevcut piyasa değeri 4.469.406.075 dolar değerindedir ve bir önceki döneme göre yüzde 2,00 düşüş göstermiştir.

Shiba Inu için göstergeler pozitif

Ünlü bir kripto analiz firması olan Santiment’in verilerine göre, bu işlemin Shiba Inu’nun fiyatı ve piyasa değeri üzerinde derin bir etkisi oldu. Shib, hafta sonu yüzde 8’lik hafif bir fiyat sıçraması yaşadıktan sonra yavaş yavaş tüccarların dikkatini yeniden kazanıyor.

Piyasa değerindeki düşüşe rağmen, Shiba Inu ekosisteminde cesaret verici başka göstergeler de var. Santiment, balina işlemlerinde ve SHIB tokenlerinin dolaşımında görülen olumlu işaretlerin altını çiziyor.

Shıba Inu

Shib baş geliştiricisi Shytoshi Kusama geçen hafta Shibarium mainnet sürümünün ve Worldpaper’ın ağustos ayında geleceğini duyurdu. Bunun ardından Shib katman-2 blok zinciri Shibarium gaz tokenı Bone ShibaSwap (BONE) geçtiğimiz hafta yüzde 35,49’dan fazla yükseldi.

CoinGape, popüler SHIB tokeniyle ilişkili merakla beklenen bir proje olan Shibarium’un trilyonlarca dolar SHIB tokenini yakmayı vaat eden daha önce hiç görülmemiş bir yakma mekanizması olacağını bildirdi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin