featured

Gözde altcoin’den yükseliş işaretleri: Kritik direncin kırılması ile yeni rallilerin kapısı açıldı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan SOL, yükseliş rallisin başladığını gösteren umut verici işaretlere sahip. SOL, Sadece BTC ve ETH çiftlerindeki trende meydan okumakla kalmıyor, aynı zamanda USD’de olası bir sapma ile direnç noktasını kırıyor. Gözde altcoin, şu anda  potansiyel bir yatırım fırsatını gösteren önemli bir ralli için hazırlanıyor olabilir.

Solana, 2021’de “Ethereum katili” olarak adlandırılan yüksek performanslı bir kripto para birimidir. Yerel token’ı olan SOL, FTX’in bir miktar likidite kazanmak için büyük miktarlarda token sattığı ve yıkıcı etkiye sahip olan 2022’den sonra çekiş kazanıyor.

Son 10 gün içinde Solana şimdiden %35’lik kayda değer bir yükseliş kaydetti. Bu kadar hızlı bir yükselişin ardından bir miktar konsolidasyon veya geri çekilme beklenebilirken, genel eğilim yükseliş yönünde görünüyor. Kripto analistleri, bu teknik göstergeler ışığında Solana’nın bu yıl satın alınabilecek en iyi token’lardan biri olduğunu düşünüyor.

Fiyat analizi

Gözde altcoin, Şubat ayında oluşan önemli bir direnç noktasını başarıyla kırdı. Bu ivme devam ederse, SOL için bir sonraki hedef 25 dolarda olabilir. Gözde altcoin, bu yazının yazıldığı sırada 200 günlük üstel hareketli ortalamada (EMA) bulunan direnç noktasıyla uyumlu olarak yaklaşık 21 dolar civarında işlem görüyor. Bu seviye potansiyel olarak Solana için bir dönüş noktasına dönüşebilir ve bir sonraki yukarı yönlü hareket dalgası için zemin hazırlayabilir.

SOL altcoin grafik

Ancak, potansiyel yatırımcıların dikkatli olması önemlidir. İşaretler umut verici olsa da, kripto piyasasının doğasında var olan oynaklık, titiz analiz ve risk yönetimi gerektiriyor. SOL, 21 dolar seviyesinde başarılı bir şekilde destek oluşturursa ve yükselme işaretleri gösterirse, önümüzdeki haftalarda yatırımcılar giriş için bir fırsat bulabilir.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin