featured

Shiba Inu için önemli gün yaklaşırken yakım işlemleri devam ediyor! İşte, son gelişmeler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu yakım işlemleri, yatırımcıların ilgiye takip ettiği kripto olaylarından bir tanesidir. İlk büyük ve en büyük SHIB yakımı, Mayıs 2021’de Ethereum’un kurucusu olan Vitalik Buterin’in gözde meme coin’in arzının %41’ini ölü cüzdanlara göndermesi ile gerçekleşti.

Shiba Inu

Buterin o zaman, toplamda 7,35 milyar dolar değerlik SHIB token’ı yaktı. Arzı azaltma çabaları, ilk yakım işleminden beri istikrarlı bir şekilde devam ediyor. Bu zamana kadar 1 katrilyon token’lık arzdan 410,652,272,733,699 adet SHIB token’ı yakılarak yok edildi.

Shibburn verilerine göre son yedi gün içinde 107 işlem ile toplam 268,198,181 adet SHIB token’ı yakıldı. Son 24 saatte ise 11 işlem ile toplamda 45,241,808 adet SHIB token’ı yakıldı.

Shiba Inu için önemli gün yaklaşıyor

Shiba Inu, üçüncü yıldönümü için geri sayıma başladı. Resmi SHIB Twitter hesabı, buna atıfta bulunarak heyecan verici bir tweet paylaştı:

Geri sayım başladı. 3. yıldönümümüze sadece birkaç gün kaldı ve heyecan dorukta.

Gözde meme coin’in yaratıcısı olan Ryoshi, kripto para birimini Ağustos 2020’de piyasaya sürdü.

Shiba Inu’nun üçüncü yıldönümü, meme coin’i yakından etkilemesi beklenen Blockchain Fütürist Konferansı’nın isim sponsoru olması nedeniyle tarihi bir yıl olacak gibi görünüyor. Shytoshi Kusama bu konuda şu sözleri söyledi:

Konferans, Worldpaper’ın tamamlanmış olarak sergileneceği, tüm SHIB markalı projelerin açıklanacağı ve TREAT’in ilk kez kamuoyunda ayrıntılı olarak tartışılacağı yer olacak. Aynı zamanda, uzun zamandır beklenen L2’yi tartışmamız ve hatta yayınlamamız da kuvvetle muhtemel.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin