featured

LUNC fiyat analizi: Grafikteki üçgen modeli yüzde 10’luk bir rallinin kapıda olduğuna işaret ediyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasına hâkim olan düşüş eğiliminin ortasında, LUNC fiyatı son iki hafta içinde bir düzeltme aşamasına tanık oldu. Fiyat, 0,0000968 dolarlık zirvesinden başlayarak %15’lik önemli bir düşüş yaşadı. Bu aşağı yönlü hareket sonucunda mevcut fiyatı olan 0,0000818 dolara geriledi. Bununla birlikte hareket, 0000793 dolar ile 0,000078 dolar arasında bulunan alt talep bölgesine ulaştıktan sonra yataya döndü. Bu konsolidasyon, piyasa katılımcıları arasındaki belirsizliği yansıtıyor ve yeniden yükselişin başlayabileceğine dair umutları yeşertiyor.

Grafikteki üçgen modelindeki dar aralık, işlem yapılmayan bir bölge olarak kabul edilebilir. Üçgen formasyonundan yukarı yönlü bir kırılma, LUNC fiyatını %10’luk bir yükselişe ayarlayacaktır.

LUNC için gün içi işlem hacmi 13,9 milyon dolardır. Bu da %14’lük bir düşüş olduğu anlamına gelmektedir.

Dört saatlik grafiğe daha yakından bakıldığında, devam eden konsolidasyonun simetrik bir üçgen modeline dönüştüğü görülüyor. Bu model, bir üçgen görünümü veren yakınsak trend çizgileri ile daha düşük yüksek ve daha yüksek dipler ile karakterize edilir.

LUNC, bu yazının yazıldığı sırada 0,0000819 dolar civarında işlem görüyor ve istikrarlı bir şekilde üçgen formasyonunun zirvesine yaklaşıyor. Fiyat aralığının daralması, fiyatın önemli bir kırılma yaşamak üzere olduğunu gösteriyor.

LUNC

Gözde altcoin’in fiyatı genel eğilim çizgisinden bir yükseliş başlatırsa, yukarı yöndeki hedeflerine ulaşabilir. Bu geri dönüş, fiyatı %10’a kadar artırma potansiyeline sahiptir. Eğer bu senaryo gerçekleşirse fiyat hızla direnç noktasına yükselecektir.

LUNC fiyatı yeniden düşebilir mi?

Simetrik üçgen modeli genellikle hâkim trendlerin devamını teşvik eder. Bu nedenle, üçgen modelinin destek noktasından aşağı yönlü bir kırılma gerçekleşmesi durumda satıcılar fiyatı sırasıyla 0,0000793 dolar ve 0,000078 dolar seviyelerinde düşürebilir. Bu seviyelerin de kaybedilmesi sonucunda LUNC fiyatı 0,00007 dolara kadar gerileyebilir.

Teknik göstergelerden günlük RSI eğimindeki önemli artış, alt destekte artan satın alma baskısını ve yukarı yönlü bir kırılma olasılığının yüksek olduğunu gösteriyor.

Ayrıca Bolliner Bantları’nın dar bir aralığa sahip olması, fiyatın yakında trend değiştirebileceğine işaret ediyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin