Shiba Inu'nun yakım oranı ve Web3 dünyasının yükselişi: Kripto piyasasında neler oluyor?
Shiba Inu'nun yakım oranı ve Web3 dünyasının yükselişi: Kripto piyasasında neler oluyor?

Shiba Inu’nun artan yakım oranı ve Web3 dünyasının yükselişi: Kripto piyasasında neler oluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shibburn platformu, Shiba Inu’nun yakılmasıyla ilgili verileri toplar ve bunları web sitesinde paylaşır. Shibburn tarafından bugün erken saatlerde paylaşılan bir gönderiye göre, son yedi gün içinde 259.383.545 SHIB token yakıldı ve 66 işlem gerçekleşti. Son 7 günde yakılan token miktarı etkileyici olsa da, önceki haftaya göre yüzde 52,4 oranında bir düşüş yaşandı. Dolaşımdan kaldırılan token’ların değeri tahmini olarak 2.061,78 dolardır.

CoinMarketCap tarafından elde edilen verilere göre, yazının yazıldığı sırada SHIB token yüzde 1,68 oranında artış göstererek 0,00000803 dolara ulaştı. SHIB fiyatındaki yükseliş göz önünde bulundurulduğunda, yakım oranlarındaki artış fiyat üzerinde pozitif bir etki yapmış gibi görünüyor. Ayrıca meme coin’in haftalık performansı da yüzde 1,18 artışla pozitif bölgede yer alıyor.

SHIB son 24 saat içindeki performansıyla rakiplerini geride bıraktı. Dogecoin aynı dönemde yüzde 0,93 oranında yükseliş kaydetti.

Shiba Inu fiyatı son dönemlerde dar bir aralıkta sıkıştı ve 0,00000755 dolar ile 0,00000847 dolar arasında konsolide oluyor. Meme coin bu aralığın üst sınırında haftalık kapanış gerçekleştirirse, 0,00000965 dolara yükselmek için gerekli potansiyele ulaşmış olabilir.

Ancak bu aralığın üst sınırı tarafından reddedilirse, 0,00000755 dolar seviyesine düşme riskiyle karşılaşabilir. Dahası devam eden satış baskısı piyasadaki tedirginliği canlı tutabilir. Sonuç olarak, meme coin aralığın alt sınırını da kırarak 0,00000700 dolara kadar geri çekilebilir.

Web3 dünyasına giriş fırsatı

Launchpad XYZ, Web3 dünyasına girmek isteyen kullanıcılar için benzersiz bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Proje ekibi, her deneyim seviyesindeki kullanıcıların, kripto sektörünün geleceğini inşa eden Web3 dünyasına giriş yapmasına olanak tanır. Launchpad XYZ birçok faydayı bünyesinde barındırır ve karmaşık bir dünyayı basitleştirerek Web3’ü daha ulaşılabilir bir hale getirir. Launchpad XYZ platformunda ayrıca Metaverse ve Oyna-Kazan (P2E) oyunlara da yer verileceği belirtildi. Bununla birlikte, alım-satımda avantaj elde edebilmek için ekibin belirlediği bir misyon var. Bu misyon, herkesin Web3 pazarlarının nasıl çalıştığını ve en iyi başarı şansını vermek için nasıl bir alım-satım planı oluşturulacağını anlamasını sağlamaktır. Son olarak, Web3 dünyasına girişi kolaylaştıracak bir eğitim departmanı bulunuyor. Launchpad XYZ token satın almak isteyen kullanıcılar ise ön satış aşamasına katılım sağlayabilir. LPX token, 0,0445 dolar karşılığında satın alınabiliyor. ETH, USDT, BNB ya da kredi kartı kullanarak bu gelecek vaat eden projeye katılabilirsiniz.

Sonuç olarak, Shiba Inu’nun yakılma verileri ve SHIB token fiyatındaki artış dikkate alındığında, Shiba Inu’nun kripto piyasasındaki önemli bir oyuncu olarak varlığını sürdürdüğünü söyleyebiliriz. Ancak, token yakım oranlarındaki düşüş ve fiyatın dar bir aralıkta sıkışması, gelecekteki hareketleri belirsiz kılıyor. Ayrıca, Launchpad XYZ gibi projelerin Web3 dünyasına girişi kolaylaştırma ve kullanıcılara faydalar sağlama çabaları, kripto sektörünün genişlemesine ve daha fazla erişilebilir hale gelmesine katkı sağlayabilir. Yatırım yapmadan önce dikkatli bir şekilde araştırma yapmak her zaman önemlidir ve piyasadaki değişkenlikleri göz önünde bulundurmak gerekebilir.

Launchpad.XYZ’i Ziyaret Edin

coinedition


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin