Kripto piyasasının yükselen yıldızları: CAKE, MultiversX ve IMX!
Kripto piyasasının yükselen yıldızları: CAKE, MultiversX ve IMX!

Kripto piyasasının yükselen yıldızları: CAKE, MultiversX ve IMX!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası şu anda oldukça oynak ve belirsiz bir dönemden geçiyor. Kısa vadeli trader’lar, ‘Uptober rallisi’ sırasında kârlarını realize etmeye çalışıyorlar ve bu, piyasada artan bir belirsizliğe neden oluyor. Ayrıca, Bitcoin’in 36.000 dolar seviyesini aşma konusundaki zorlukları altcoin‘lerin bazılarını konsolidasyon veya hafif bir geri çekilme durumuna soktu. Ancak, bazı dijital varlıklar son haftada önemli bir büyüme göstererek genel piyasa eğiliminden ayrıldı. Şimdi bu yazımızda bu altcoin’leri inceleyeceğiz.

PancakeSwap fiyat analizi: Formasyon kırılımı yükselişe yol açtı

PancakeSwap Price Analysis

SushiSwap ve Uniswap’ın muadili olan PancakeSwap, merkezi olmayan bir finans platformu olarak ifade ediliyor. PancakeSwap projesinin yerel token’ı olan CAKE, 2020 yılının Eylül ayında piyasaya sürülmüştür. Ayrıca coin 30 Nisan 2021’de 44,18 dolar ile zirvesine ulaşmıştır. Şu anda bu zirvenin yüzde 95 altında işlem görmesine rağmen coin kısa vadede büyük potansiyel barındırıyor. Kasım ayındaki performansı da bu olumlu görünümü doğruluyor. CAKE token, Kasım ayının başında 1,21 dolardan işlem görüyordu ancak coin, yüzde 77 oranında artış kaydederek 2,15 dolara ulaştı. Bu yükselişle birlikte, 1,33 dolar, 1,65 dolar ve 1,93 dolar seviyesindeki dirençler aşıldı. Ancak bu tarz yükselişlerin küçük geri çekilmeleri de beraberinde getirdiğini unutmamak gerekiyor. Olası bir düşüş yaşanırsa, 2 dolar (yüzde 23,6 FIB) ve 1,84 dolar (yüzde 38,2 FIB) seviyeleri destek olarak konumunu koruyor.

MultiversX fiyat analizi: 70 dolar fiyat hedefi

TradingView Chart

MultiversX, DeFi alanında faaliyet gösteren bir kripto para birimidir. MultiversX coin ise DeFi uygulamalarında kullanılabilen bir ERC-20 token’ıdır. 23 Kasım 2021’de 542,58 dolar ile zirve yapan coin, tekrardan yeni fırsatlar sunmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz altı ay boyunca MultiversX, istikrarlı bir düşüş yaşadı. Satıcıların baskın gelmesiyle birlikte trend çizgisinden defalarca reddedildi. Ancak coin, önemli bir girişe tanık oldu ve son 24 saat içinde yüzde 42 oranında yükseldi. Bu yükseliş, yeni zirvelerin habercisi olabilir. Trendin devamı durumunda 64 dolar ve 70 dolar seviyeleri hedeflenebilir. Yine de kripto piyasasının volatil doğası gereği geri çekilme riskini de unutmamak gerekiyor.

Immutable fiyat analizi: 1 dolara ulaşabilir mi?

Immutable Price Analysis

Immutable X, Ethereum tabanlı, ölçeklenebilir ve çevre dostu bir Layer-2 çözümüdür. Platformun yerel token’ı olan IMX ise ERC20 token olarak karşımıza çıkıyor. 2021 yılında piyasaya sürülen coin, 26 Kasım 2021’de 9,5 dolar ile zirvesini görmüştür. Tüm zamanların en yüksek seviyesinin yüzde 90 altında işlem gören coin, Ekim ayından bu yana ciddi bir toparlanma kaydetti. Ekim ayının başında 0,50 dolardan bir yükseliş başlattı ve yazım sırasında yüzde 90 artışla 0,95 dolara ulaştı. Çift dipli formasyonunu tamamlayan IMX, hâlâ yükseliş potansiyeline sahip. Varlık için sıradaki fiyat hedefleri, 1,09 dolar, 1,24 dolar ve 1,58 dolar olabilir. Ancak 1 dolar üzerinde varlığını koruyamazsa 0,75 dolara geri çekilebilir.

Sonuç olarak, PancakeSwap (CAKE), MultiversX ve Immutable X (IMX) gibi kripto paraların fiyat analizlerine göre farklı potansiyellere sahip oldukları görülüyor. CAKE, zirvesine yaklaşmakta olup, belirli destek seviyeleriyle dikkat çekiyor. MultiversX, son zamanlarda önemli bir yükseliş göstermiş ve yeni zirvelere doğru ilerlemek isteyebilir, ancak volatilite göz önünde bulundurulmalı. Immutable X ise toparlanma eğiliminde olup, belirli hedeflere ulaşabilir.

coingape


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin