featured

Shiba Inu ve Dogecoin BitTrade’de listelendi: Altcoinlerin fiyatı yükselecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

16 Ekim Pazartesi günü, meme coinler BitTrade haberinden sonra yatırımcıların büyük ilgisini çekti ve bu durum kayda değer fiyat artışı ile kendini gösterdi. Hem Shiba Inu ekosistemi hem de Dogecoin haftaya olumlu bir ivmeyle başladı ve kripto para meraklıları arasında bu dijital varlıklara olan ilginin arttığını gösterdi.

Bu arada Shiba Inu ve Dogecoin’deki fiyat artışı, BitTrade’in yakın zamanda yaptığı bir duyuruyu takip ediyor. Kripto para borsasının önde gelen oyuncularından BitTrade, geçtiğimiz günlerde kripto meraklıları için heyecan verici bir haber paylaştı.

Desteklenen dijital varlıklar listesine Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu’nun (SHIB) eklendiğini duyurdu. Bu hamle portföylerini daha da genişleterek kullanıcılara kripto para birimi ihtiyaçları için daha fazla seçenek sunuyor.

BitTrade Dogecoin ve Shiba Inu’yu ekliyor!

Yakın zamanda yapılan bir duyuruya göre BitTrade, iki popüler kripto para birimi olan Dogecoin (DOGE) ve Shiba Inu (SHIB) için destek sunarak hizmetlerini geliştirmeye hazırlanıyor. Kullanıcılar, 18 Ekim 2023 tarihinden itibaren bu dijital varlıkları BitTrade platformuna yatırabilecek, çekebilecek ve ticaretini yapabilecek.

BitTrade

Özellikle DOGE ve SHIB’nin dâhil edilmesiyle BitTrade’in kripto teklifleri toplam 34 farklı kripto para birimine genişleyecek ve yatırımcılar ve tüccarlar için çok çeşitli seçenekler sunacak.

BitTrade, Dogecoin’i “DOGE” kodu altında destekleyeceğini söyledi. Bu arada para yatırma, web siteleri veya uygulamaları aracılığıyla para çekme ve DOGE satın alma ve satma seçeneği de dâhil olmak üzere hizmetler mevcut olacak. Ancak bu işlemlerin yalnızca fiziksel öğeleri içereceğini unutmamak önemlidir.

Eş zamanlı olarak BitTrade ekosisteminde “SHIB” olarak tanınan Shiba Inu için, 18 Ekim 2023’te başlayan işlemlerle benzer hizmetler sağlanacaktır. Bu, kullanıcıların BitTrade’in web sitesini ve uygulamasını kullanarak SHIB yatırabileceği, çekebileceği ve ticaret yapabileceği anlamına geliyor. Yine işlemler yalnızca fiziksel öğelerle sınırlı olacak.

BitTrade’in DOGE ve SHIB’yi dâhil etme kararı, kullanıcılarına çeşitli ve kapsamlı bir kripto teklifi sunma konusundaki kararlılığını göstermektedir. Buna ek olarak duyuru, fiyatlarındaki yukarı yönlü ivmenin de belirttiği gibi meme coin meraklıları arasında iyimserliğe yol açtı.

Bununla birlikte BitTrade duyurusunda, kesin başlangıç saatinin ve tarihinin önceden haber verilmeksizin değiştirilebileceğini belirtmek önemlidir.

Shiba Inu ve Dogecoin fiyatı

Son duyuru kripto para piyasası meraklıları arasında iyimserliği artırırken kripto paralar için bir fiyat rallisini tetiklemiş gibi görünüyor. Bu yazı yazılırken SHIB fiyatı pazartesi günü yüzde 1,11 artışla 0,000007106 dolara yükseldi ve hacmi yüzde 18,39 artışla 100,16 milyon dolara ulaştı.

Bu arada bazı analistler de rallinin SHIB yanma oranındaki kayda değer artıştan kaynaklanabileceğini düşünüyor. Shibburn’e göre yakma oranı son 24 saat içinde yaklaşık yüzde 243 artarak 54,82 milyon token’ın üzerine çıktı. Bu süre zarfındaki en büyük işlemlerin sırasıyla 8,09 milyon ve 7,11 milyon olması dikkat çekicidir.

shıba

Öte yandan Dogecoin fiyatı son 24 saatte yüzde 1,16 artarak 0,06005 dolar olurken hacmi yüzde 8,60 artışla 128,36 milyon dolara yükseldi.

Bu arada BitTrade’in DOGE ve SHIB’yi tekliflerine dahil etme kararı, bu kripto para birimlerine yönelik artan talebi ve kullanıcı tabanlarının ihtiyaçlarını karşılama konusundaki kararlılıklarını yansıtıyor. Bu genişleme, DOGE ve SHIB piyasalarını keşfetmek isteyen kripto para meraklıları için yeni olanaklar sunuyor.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin