Shiba Inu son durum Shiba sinyal göstermeye başladı mı?

Shiba Inu son durum: Shiba sinyal göstermeye başladı mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yatırımcılar, Shiba Inu varlığının ne yapacağını merakla bekliyor. Büyük bir ralliden sonra düzeltmeye giden SHIB, yeniden dönüş emaresi içinde olduğunu söylemiştik. Paylaşılan verilerle beraber yükselişin doğrulandığını görüyoruz. Yatırımcıların beklentisi ise Shiba Inu’nun bir sıvı daha atması Peki Shib sinyal bizlere bir sıfır daha atacağını söylüyor mu?

IntoTheBlock analitiği tarafından sağlanan zincir üstü sinyaller paylaşıldı. Shib sinyal için çoğunluğunun yükselişte olduğunu gösteriyor. Ağ büyümesi, para ve konsantrasyon gibi metrikler, SHIB 0,0000040 dolar gibi önemli bir engele yaklaştı.

IntoTheBlock, “The Network” yani ağ büyümesi hakkında bazı verileri paylaşan bir platform. Shiba ınu üzerinde paylaştığı veriler ise oldukça dikkat çekici. Veri içinde ağ üzerinde büyümenin fazla olduğu görülüyor. Genel olarak, Shiba Inu yedi gün içinde aktif adreslerde yaklaşık %19’luk bir artış yaşanmış durumda.Balina adreslerinde artarak büyüme devam ediyor. WhaleStats tarafından sağlanan mevcut toplam sahip sayısı 1 milyondan fazla.

Shiba sinyal göstergesi
Kaynak: Into The Block

Shiba sinyal göstergesi

Meme coinler arasında çabuk yer edinen Shiba, Dogecoin’i yakından takip ediyor. Hatta tüm zamanlar zirvesini gördüğünde DOGE’yi geride bırakmıştı. Zirveden bu yana düşüş yaşayan Shiba Inu akümüle sürecini tamamlayarak yeniden toparlanıyor.

Shiba sinyal için metrikler yükseliş eğiliminde olduğunu gösteriyor. Bununla beraber şu anda adreslerin %63’ü kârda. Artan sayı ile daha fazla sahibi olan ağ için olumlu bir gösterge. Satın alma tarafında bir artış olursa, Shiba Inu’nun fiyatı 0,000055 dolardan iyimser hedefi geçebilir. 0,000065 dolardan daha yüksek bir zemin hedefleyebilir. Destek tarafında ise Shiba Inu’nun fiyatı 0.000032$ ve 0.000028$’dan tutunabilir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin