Dogecoin ve Shiba Inu için hafta sonu nasıl geçiyor? DOGE ve SHIB için takip edilecek gelişmeler
Dogecoin ve Shiba Inu için hafta sonu nasıl geçiyor? DOGE ve SHIB için takip edilecek gelişmeler

Dogecoin ve Shiba Inu için hafta sonu nasıl geçiyor? DOGE ve SHIB için takip edilecek gelişmeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dogecoin ve Shiba Inu hafta sonuna girerken direnç seviyelerinde yeni bir kırılmayı test etmeye çalışıyor. Dogecoin, Elon Musk’ın attığı tweetle birlikte güzel bir hafta geçirdi. Shiba Inu ise 29 Aralık tarihinde Twitter’da ilk AMA oturumunu gerçekleştirmeyi planlıyor. Dogecoin ve Shiba Inu, piyasadaki en iyi meme coin ikisi bir hafta süren iyileşme aşamasında yer alıyor. DOGE bir hafta içerisinde %14 artarken, SHIB bir haftada %20’nin üzerinde kazanç elde etti.

Dogecoin önemli bir dirençle karşı karşıya!

DOGE, 0,20 dolar bölgesine yeniden girmek için çabalıyor ancak 0,192 dolar seviyesinde büyük bir dirençle karşı karşıya kaldı. Bununla birlikte, orijinal meme tokeni son 24 saat içerisinde %6 arttı. Yatırımcılar ve analistler, Dogecoin’in son 48 saat içinde artan işlem hacmi nedeniyle direnç seviyesini kırmasını bekliyorlar.

Dogecoin ilk yol haritasını yayınladığı için meme coin çok olumlu bir hafta geçirdi. DOGE ödemelerini kolayca ayarlamaları için yeni bir özel cüzdan lansmanı da dahil olmak üzere 2022 yılında proje için büyük planları ortaya koydu. Elon Musk ayrıca dün “Pro Dogecoin” olduğunu ve Bitcoin ve Ethereum yerine meme parasını tercih ettiğini tweetledi. Tüm bu faktörler, önümüzdeki günlerde fiyatta etkilenebilir. DOGE fiyatı 0,193287 dolardan işlem görüyor. Geçen yıla kıyasla %4.000 oranında arttı.

Shiba Inu ayılarla savaşmaya devam ediyor. SHIB geçen hafta yükselişe geçmiş olsa da, hâlâ 0,000038 dolarlık direnç seviyesinin üzerine çıkamıyor. Trend olan meme tokeni dün 0,00003896 dolara tırmandı ancak tekrar 0,000037 dolara düştü. Shiba Inu’nun 0,000040 dolar bölgesinin üzerinde bir eğilim göstermesinden bu yana 3 haftadan fazla zaman geçti. Robinhood hariç hemen hemen her popüler kripto borsası meme coini listeledi. Geliştiriciler ayrıca SHIB için işlem ücretlerini azaltacak ve kripto paranın metaverse uygulamalarıyla entegre edilmesine yardımcı olacak bir katman-2 ölçeklendirme çözümü olan Shibarium üzerinde çalışıyor.

Dogecoin

Çözüm hâlâ kavramsal aşamada ve yakında piyasaya sürülmesi, SHIB fiyatlarını potansiyel olarak artırabilir. 29 Aralık tarihinde AMA oturumunda Shibarium hakkında daha fazla ayrıntı alınması beklenebilir. Shiba Inu’nun sosyal medyadaki ilk AMA oturumu olacak.

Bu işlemler 2022 yılında SHIB fiyatlarını önemli ölçüde artırabilir. Ancak yatırımcıların, Ethereum balinalarının toplam SHIB arzının %9’unu kontrol ettiğini göz önünde bulundurması gerekiyor. Bu nedenle, balinanın hareketi, önümüzdeki günlerde meme coinler için önemli bir faktör olabilir. SHIB yazım sırasında 0,00003804 dolardan işlem görüyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin