featured

Shıba Inu son dakika: Shibarium çapraz işlem köprüsü beta sürümüne başladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Sosyal medyada Lucie olarak bilinen SHIB pazarlama uzmanı, Shiba Inu ekibinin nihayet halka açık testler için bir Shibarium Köprüsü beta sürümü yayınladığını duyurdu. Ethereum ağıyla etkileşim için Shibarium üzerine inşa edilen köprü ilk kez nisan ayı sonunda duyurulmuştu ve o zaman sadece kısmen işlevseldi.

https://twitter.com/LucieSHIB/status/1684252125704880131?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1684252125704880131%7Ctwgr%5E462079b63b6bf1f55c4e776aff8908af35ea1482%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fu.today%2Fshibarium-bridge-launched-in-beta-but-theres-warning-from-shib-team

Shibarium köprüsü beta olarak yayına giriyor!

Shibarium Köprüsü, Shiba Inu kullanıcılarının Shibarium ve Ethereum zincirleri arasında üçüncü taraflar olmadan ve minimum riskle işlem yapmalarını sağlamak için geliştirildi. Aynı zamanda ölçeklendirme için bir çözüm olarak kullanılan Plasma Köprüsü teknolojisini kullanır.

Köprü, Ethereum tarafından oluşturulan ve kullanılan ERC-20 token standardı için destek sağlayacaktır. Köprü ana ağda başlatıldığında, Shibarium’a yüksek likidite getirmesi muhtemeldir. Ayrıca Shibarium Layer 2 ağına da büyük bir fayda sağlayacaktır.

Bununla birlikte SHIB ekibinden Lucie, kullanıcıları köprüde gerçek token kullanmamaları konusunda uyardı ve aynı şey şu anda çalışan Shibarium beta Puppynet için de geçerli olduğunu söyledi. Lucie ayrıca Shiba Inu topluluğunu, dolandırılmaktan kaçınmak ve tüm gerçek dijital varlıklarını kaybetmemek için kripto cüzdanlarını herhangi bir web sitesine bağlamadan önce her zaman dikkatli olmaları ve gerçekliği doğrulamaları konusunda uyardı.

Shiba Inu ekibi hazırlanıyor!

Lucie bu hafta içinde daha önce yayınladığı bir tweette Shiba Inu ekibinin “bir şeyler hazırladığını” duyurmuş ve Shıba Inu YouTube kanalını da açıklamıştı. Şu anda neyin “hazırlandığına” dair herhangi bir ayrıntı veya hatta ipucu paylaşmadı.

Shiba Inu

Bununla birlikte, takma adı Shytoshi Kusama olan Shiba Inu geliştirme ekibinin şu anda 15-16 Ağustos tarihlerinde Toronto, Kanada’da gerçekleşecek olan yıllık etkinlik olan Blockchain Futurist Konferansı’na hazırlanmakla meşgul olması muhtemeldir. ETH Toronto ve ETH Women’ın da yer alacağı konferansın sponsorlarından biri de SHIB. Bu sponsorluk Shiba Inu’yu birçok üst düzey kripto borsası ve blok zinciri şirketiyle aynı çizgiye getiriyor.

Shytoshi’nin yakın tarihli bir blog yazısına göre, konferansta bir AI uygulaması aracılığıyla bir konuşma yapacak, Shiba markalı projeleri sunacak, çok beklenen “Worldpaper “ı açıklayacak ve ayrıntılı olarak tartışacak. Hatta belki de çok beklenen Layer 2 çözümü Shibarium’u piyasaya sürecek.

Shibarium, üzerindeki yüzlerce projeyle birlikte ana ağda piyasaya sürüldüğünde altcoinin fiyatının büyük bir artış göstermesi bekleniyor. Topluluk, altcoinin 0,01 dolara ulaşacağı ve ardından 1 dolar seviyesine yükseleceği günü dört gözle bekliyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin