featured

Shiba Inu Shibarium ve Worldpaper çıkış tarihi netleşti: SHIB fiyatı sıçradı, işte son gelişmeler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Shiba Inu‘nun baş geliştiricisi Shytoshi Kusama, Shiba Inu ekosisteminin 13-17 Ağustos 2023 tarihlerinde Toronto, Kanada’da düzenlenecek olan Blockchain Futurist Konferansı’nın ve resmi hackathonlar ETHToronto ve ETHWomen’ın başlık sponsoru olduğunu doğruladı. Resmi blog yazısına göre Shytoshi Kusama ayrıca Shibarium’un çıkış tarihindeki konferansta konuşacak.

Etkinlik sırasında Shiba Inu ekosisteminin Worldpaper’ı sergilenecek, tüm Shiba Inu markalı projeler yayınlanacak ve Treat token detayları ilk kez ayrıntılı olarak yayınlanacak. Shytoshi Kusama ayrıca ekibin etkinlik sırasında uzun zamandır beklenen L2 Shibarium’u da tartışacağını ve muhtemelen yayınlayacağını söyledi. SHIB’in üçüncü yıldönümüne denk geldiğini ve aynı zamanda Ethereum’un doğum yeri olduğunu belirtti.

Shiba Inu

Blockchain Futurist Konferansı’nın bir parçası olarak Shibarium, birkaç ay sürecek bir hackathon düzenleyecek. İki stantta Shibarium ve Shib the Metaverse, Shibacals, Shiba Eternity, Shiboshis ve diğerleri gibi SHIB temalı ürünler, platformlar ve hizmetler detaylandırılacak.

“Son Worldpaper’da açıklanan benzersiz merkezi olmayan yapımız, binlerce merkezi olmayan Shib projesinin sıkı çalışması ve ShibArmy’nin gücü bize başka hiçbir şeye benzemeyen bir omurga sağlıyor.”

Shiba Inu ekosistemi ve DAO

Shiba Inu topluluğu yönetir ve Shibarium’un BONE tokenı teknolojiyi yönetecek ve destekleyecektir. Ayrıca LEASH topluluk korumasını güçlendirecek ve ayrıcalık sağlarken TREAT topluluk projelerini yönetecek ve geliştirecektir.

SHIB ekosistemi, DAO’nun kararlarını yürüten ve DAO’nun varlıklarını elinde tutan Doggy DAO ve SHIB DOGGY DAO FOUNDATION’a sahip olacaktır. Doggy DAO ekosistemi tamamen kontrol edecektir. Yönetim, Shiba Inu topluluğunun üyelerinin eşit söz hakkına sahip olmasını sağlamak için SHIB ekosistemindeki her bir çekirdek token için bir tane olmak üzere dörde bölünecektir.

Yatırımcılar duyuruya hemen yanıt verdi: SHIB fiyatı 24 saatin en düşük seviyesinden yüzde 1’in üzerinde sıçradı ve şu anda 0,00000757 dolardan işlem görüyor. 24 saatin en düşük ve en yüksek değerleri sırasıyla 0,00000738 ve 0,00000772 dolar.

Bu arada Shibarium’un gaz tokenı Bone ShibaSwap (BONE) şu anda 1,05 dolardan işlem görüyor. 24 saatin en düşük ve en yüksek değerleri sırasıyla 1,03 ve 1,06 dolar.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin