PEPE balinası hareketlendi! İşte dikkat çeken işlem
PEPE balinası hareketlendi! İşte dikkat çeken işlem

PEPE balinası hareketlendi! İşte dikkat çeken işlem

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto analitik firması Lookonchain’in raporuna göre, bir balina adresinin, dünyanın en büyük kripto para borsası Binance’den yaklaşık 3.28 milyon dolar değerinde iki trilyon Pepe (PEPE) token çektiği belirtildi.

Bu hareket, aynı yatırımcının yaklaşık 3.03 milyon dolar değerinde 1.93 trilyon PEPE token’ı çekmesinden birkaç saat sonra geldi.

Binance’den milyonlarca dolar değerinde token çekti

Lookonchain tarafından tespit edilen bu anonim balina, diğer kripto varlıklarını elden çıkarıyor ve portföyünü Pepe üzerinde birleştiriyor gibi görünmektedir. Raporlara göre, yatırımcının 97.735 Chainlink (LINK) token’ını yaklaşık 592.000 dolar ve 9.883 Binance Coin (BNB) token’ını yaklaşık 3.01 milyon dolar değerinde sattığı belirtiliyor. Bu işlemler sonucunda yaklaşık 342.000 dolarlık bir tahmini kayıp meydana gelmiştir.

Balina, konumunu değiştirdikten sonra büyük miktarda PEPE token’ı yanında yaklaşık 424.000 dolar değerinde 227 Ether (ETH) satın aldı. Bu önemli yatırım, balinanın toplam PEPE varlığını tahmini 6.45 milyon dolar değerinde 3.94 trilyon token’a yükseltti.

CoinGecko verilerine göre, PEPE şu anda 0,00000172 dolar seviyesinden işlem görüyor. Toplam piyasa değeri 722 milyon doların üzerinde ve 24 saatlik işlem hacmi yaklaşık 140 milyon dolar civarındadır.

PEPE, Mayıs başında ulaşılan tüm zamanların en yüksek seviyesinden hâlâ %60’tan fazla düşüş yaşamaktadır.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin