featured

Shiba Inu Shibarium trilyonlarca SHIB tokenı yakacak: SHIB fiyatı bundan nasıl etkilenecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Popüler altcoin Shiba Inu ile ilgili merakla beklenen bir proje olan Shibarium, trilyonlarca SHIB tokenı yakmayı vaat eden daha önce hiç görülmemiş bir yakma mekanizmasını ortaya çıkarmaya hazırlanıyor. SHIB’nin baş geliştiricisi Shytoshi Kusama, Shibarium’un lansmanının zaten planlandığını ve değiştirilemeyeceğini doğruladı.

Shibarium’un lansmanı ve SHIB yakma

Shiba Inu güncellemeleri için twitter hesabı olan Shiba Archives yeni yakma mekanizmasını paylaştı. Eşsiz yakma mekanizmasıyla birlikte Shibarium’un tanıtımı, Shiba Inu ekibinin üyeleri arasında büyük heyecan yarattı. Birçok kişi Shibarium’un lansmanının önümüzdeki ayın başlarında gerçekleşeceğine ve kripto topluluğundaki beklentiyi daha da artıracağına inanıyor.

Shiba Inu

SHIB geliştirme ekibine göre, Shibarium’un yakma mekanizmasının her ay şaşırtıcı bir şekilde 5 trilyon tokeni yakması öngörülüyor. Shibburn tarafından bildirildiği üzere, haziran ayında 1 milyar dolar SHIB yakıldı. Bu, 15 milyon doların üzerinde tokenın yakıldığı mayıs ayından haziran ayına kadar token yakımında yaklaşık yüzde 89,25’lik bir düşüş anlamına geliyor.

Shiba Inu ekibinden İçerik Pazarlama Uzmanı Lucie, konu hakkında konuşmak için Twitter’a gitti:

Shibarium’un kullanıcı dostu portalı bu süreci kolaylaştırarak herkes için erişilebilir kılıyor. Kullanıcılar “Yakma işlemini başlat” seçeneğine tıklayarak ve işlemleri onaylayarak SHIB tokenlerinin dolaşımdan kalıcı olarak kaldırılmasına katkıda bulunuyor.

Shiba Inu fiyat hareketi

Shiba Inu, basın saatine göre yüzde 1,24’lük minimum bir artışla 0,00000766 dolardan işlem görüyor ve 4.524.839.440 dolarlık piyasa değeriyle en büyük ikinci meme coin olmaya devam ediyor. İşlem hacmi yüzde 15,64 oranında artmıştır.

CoinGape’teki Shiba Inu fiyat analizine göre anltcoin fiyatı şu anda istikrarlı bir düşüş trendine tanık oluyor. Ancak daha geniş pazar toparlanma belirtileri gösterdiğinden yakında bir trend değişikliğini tetikleyebilir.

coingape

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin