Shiba Inu (SHIB) token yanma oranı şaşırtıcı bir hızla artıyor!
Shiba Inu (SHIB) token yanma oranı şaşırtıcı bir hızla artıyor!

Shiba Inu (SHIB) token yanma oranı şaşırtıcı bir hızla artıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu (SHIB), kendine özgü bir yolu izliyor. Daha geniş kripto para piyasasında etkin olmayan performansa rağmen, Shiba Inu’nun token yakma oranı şaşırtıcı bir şekilde artıyor ve ilginç bir dinamiğe işaret ediyor.

Konseptte yeni olanlar için, token yakma kripto para birimi sahiplerinin dolaşımdaki arzın bir kısmını kalıcı olarak ortadan kaldırarak var olan toplam token sayısını etkili bir şekilde azaltmak için kasıtlı bir eylemidir. Bu azalma, yapay bir kıtlık yaratabilir ve genellikle talep sabit kalırsa veya artarsa fiyatların değer kazanmasına yol açar.

Shiba Inu

Shiba Inu ağı, artan yanma oranıyla şu anda önemli bir aktivite seviyesi gösteriyor. Bu eğilim, diğer birçok dijital varlığın yatay hareket ettiği ve düşük oynaklık sergilediği daha geniş kripto pazarının nispeten canlı olmadığı zamanlarda dikkat çekiyor.

Shiba Inu token yanma oranına önemli katkı sağlayanlar, token’ı benimseyen yatırımcılardır. Bu kuruluşlar, düzenli aralıklarla SHIB işlemlerinin belirlenmiş bir yüzdesini özel adreslere göndererek token’ları etkili bir şekilde kullanılamaz hale getirirler. Topluluk tarafından düzenlenen token yakma girişimleri gibi diğer uygulamalarla birlikte bu işlem, dolaşımdaki Shiba Inu token arzını azaltmada önemli bir rol oynar.

Mevcut pazar koşullarına rağmen, Shiba Inu ekosistemi sadece hayatta kalmakla kalmıyor, aynı zamanda gelişme belirtileri de gösteriyor. Artan yanma oranı, sürekli ağ etkinliğini ve tutarlı bir belirteç kullanım düzeyini gösterir.

Bir “meme kripto para” olarak büyük ilgi görmesinin yanı sıra SHIB, topluluk odaklı yaklaşımı ve deflasyonist doğasıyla da öne çıkıyor. Yakma oranı artmaya devam ederse, SHIB tokeninin arzının azalmasına ve kıtlığının artmasına neden olabilir, bu da fiyatı üzerinde yukarı yönlü baskı oluşturabilir.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin