featured

Shiba Inu (SHIB) grafikleri alarm veriyor: Düşüş başlamadan boğalar oyuna girebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasındaki mevcut düşüş eğiliminin ortasında, Shiba Inu (SHIB) fiyatı da bugün erken saatlerde %3’lük bir kayıp yaşadı. Bu hareket, grafikteki ters flama modelinin kırılmasını hızlandırdı. Bununla birlikte 0,000007 dolar civarındaki yoğun talep, uzun kuyruklu bir ret şamdanıyla sonuçlanan yukarı yönlü bir itişe yol açtı. Bu ani talep artışı kısa vadeli potansiyel bir yükselişe işaret etse de, daha belirgin bir toparlanmayı tetikleyecek kadar güçlü mü?

Grafikteki üçgen oluşumu SHIB fiyatındaki yatay eğilimi uzatabilir. Ayrıca alt trend çizgisinin altındaki bir kırılma arz baskısını yoğunlaştırabilir.

Shiba Inu için gün içi işlem hacmi 88 milyon dolardır. Bu da  %2,4’lik bir kayıp gerçekleştiği anlamına gelmektedir.

Shiba Inu SHIB

Geçtiğimiz ay boyunca Shiba Inu fiyatı, birbirine yakınlaşan iki trend çizgisiyle sınırlı olan belirli bir aralıkta işlem gördü. Dinamik direnç ve destek görevi gören bu trend çizgileri, genellikle grafikte bir ters flama oluşturur. Bu da düşüş yönlü devam formasyonu olarak adlandırılan üçgen bir yapıyı tasvir ediyor.

Bugünkü mum çubuğu, satış baskısı ile bu düşük trend çizgisi arasındaki çatışmayı işaret ediyor ve potansiyel yükseliş eğiliminin sinyalini veriyor. Bu gerçekleşirse, Shiba Inu %4,5’lik bir yükseliş kaydedebilir. Bunun sonucunda da gözde meme coin’in sıradaki hedefi üst trend çizgisi olacaktır.

Bu kalıba dayanarak Shiba Inu fiyatı, önümüzdeki ticaret seanslarında düşüş eğilimi altında kalabilir. Flamaların genellikle trendin devamını gösterdiği göz önüne alındığında, satıcıların destek noktasını aşağı yönlü kırma olasılığı da oldukça yüksektir.

Destek noktasının altında bir günlük kapanış gerçekleşirse satış baskısı yoğunlaşacaktır. Bu durumda Shiba Inu %10 oranında bir düşüş sonucunda 0,00000664 dolara gerileyebilir.

Shiba Inu vs Dogecoin

Geçtiğimiz üç aydaki Shiba Inu fiyat hareketine geriye dönük bir bakış atıldığında, meme coin’in Ağustos ortasından bu yana belirgin bir düzeltme aşamasında olduğu görülüyor. SHIB fiyatı belirgin bir düşüşte iken, rakibi Dogecoin  nispeten yatay bir eğilim sergiledi. Kripto pazarındaki son geri çekilme karşısında Shiba Inu, yalnızca küçük bir düşüş yaşayan Dogecoin fiyatına kıyasla daha önemli bir darbe aldı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin