featured

Shiba Inu (SHIB) fiyatındaki durgunluk son buluyor: Sıradaki hareket yükseliş olabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu (SHIB), değişken piyasa duyarlılığında oldukça dalgalı işlem görüyor. 30 Ağustos tarihinde ulaştığı 0,000846 dolarlık yüksek seviyesinden %12,65 oranında değer kaybederek 0,000000739 dolara geriledi. Bu düşüşün ardından, kripto pazarındaki artan belirsizliğe yanıt olarak fiyat hareketi tersine döndü. Bununla birlikte, dört zaman dilimi grafiğine daha yakından bakıldığında bu konsolidasyonun bir flama modeli oluşturduğu görülüyor.

Shiba Inu SHIB

Shiba Inu fiyatının iki trend çizgisi içerisinde daralması belirleyici bir kırılmaya yol açacaktır. Destek trend çizgisinin altındaki bir kırılma, fiyatı %8 oranında düşürebilir.

Shiba Inu için gün içi işlem hacmi 94 milyon dolardır. Bu da %5,7 oranında bir artış gerçekleştiği anlamına gelmektedir.

4 saatlik fiyat grafiği, düşüş eğiliminin daha net bir resmini gözler önüne seriyor. Bu grafikte gözde meme coin’in fiyatı iki yakınlaşan trend çizgisi arasında işlem görüyor.

SHIB son 24 saat içinde %0,2 oranında bir düşüş yaşadı ve bu yazının yazıldığı sırada 0,00000759 dolar civarında işlem görüyor. Üst dirençte görülen yüksek fiyat reddi mumları bu düşüş eğilimini güçlendiriyor ve ufukta başka bir düşüş eğiliminin daha olduğunu gösteriyor.

Bununla birlikte hâkim hissiyat dikkate alındığında, satıcılar yakında dizginleri ele alabilir ve potansiyel olarak fiyatı flamanın alt trend çizgisinin altına yönlendirebilir. Bu düşüş senaryosunun gerçekleşmesi durumunda SHIB %8 daha düşerek 0,000007 dolarda bulunan destek noktasını test edebilir.

Shiba Inu (SHIB) yükselişe geçebilir mi?

SHIB fiyatı için şu anda düşüş tezi geçerli gibi görünse de üçgen modeli önceki trendi tersine çevirme ihtimalini taşıyor. Bu nedenle, meme coin’in fiyatı üst trend çizgisinin üzerine çıkarsa, alıcılar önemli bir yükselişe yol açarak 0,0000085 dolara doğru yukarı yönlü bir hareket başlatabilirler.

Bollinger Bantları’nın dar aralığı yatırımcılar arasındaki kararsızlığı vurgularken, MACD göstergesi alıcıların şu anda fiyat hareketi üzerinde önemli bir etkiye sahip olmadığını gösteriyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin