featured

Bitcoin grafiğinde gizli bir sinyal var! Yükseliş mi geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto piyasasında tanınmış bir teknik analist olan Ali’ye göre, Bitcoin grafiğinde bir alım sinyali ortaya çıktı. Ali, TD Sequential göstergesinin Bitcoin 3 günlük grafiğinde bir satın alma sinyali sunduğunu gözlemledi.

Sinyali analiz eden Ali, 26.800 doların üzerinde sürekli bir kapanışın Bitcoin’in 28.000 dolara doğru yükselmesinin önünü açacağını kaydetti. Ancak, 25.300 doların altına inilmesinin sinyalin geçerliliğini ortadan kaldıracağını ve yükseliş senaryosunu etkisiz hale getireceğini düşünüyor.

Bitcoin, 7 Eylül 2023 Perşembe günü dar bir aralıktan çıkarak %2,7 değer kazandı. Günlük grafikte, alım sinyalinin karakteristiği olan bir yükseliş mumu oluşturdu. Bununla birlikte, son birkaç haftanın gelişmeleri, yükseliş eğilimini teyit etmeden önce Bitcoin’den sürekli yükseliş davranışı talep ediyor.

Bitcoin Perşembe günü bir direnç kümesini aştı; ancak Ali’nin de belirttiği gibi 26.804 dolar önemli bir direnç olarak işaretleniyor. Bitcoin, günlük grafikte klasik bir ters mum tarafından başlatılan kayda değer bir ralliyi durdurduğu 23 Ağustos’ta direnç oluşturdu. Sonuç olarak, TradingView verilerine göre, ters mum düşüşe işaret etti ve 25.346 dolarda bir destek oluşturdu.

Bitcoin’in son fiyat hareketi, Ali’nin tahminlerinin son birkaç hafta içinde belirlenen dönüm noktalarıyla tutarlı olduğunu doğruladı. Potansiyel kırılmalar için işaretlediği kısa vadeli hedeflerin yanı sıra, 28.000 dolar fiyat bölgesi Ağustos ayında Bitcoin’i temsil etti.

Bitcoin, 29 Ağustos’ta iki haftalık bir fiyat düşüşünden kurtulmaya çalışırken yaklaşık %8 değer kazandı. Toparlanma 28.142 dolarda durdu ve fiyat o gün 27.726 dolardan kapandı. Bitcoin son düşüşten bu yana düşüş eğilimini koruyor, ancak lider kripto paranın yukarı yönde bir kırılma yaşaması halinde Ali’nin tahminleri doğru çıkabilir.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin