featured

Shiba Inu (SHIB) balinaları harekete geçti: Bu hamle, büyük yükselişin habercisi olabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son 24 saatte Shiba Inu (SHIB) balinaları oldukça hareketliydi. IntoTheBlock verilerine göre belirtilen zaman diliminde 2,41 trilyon adet SHIB token’ı balinalar tarafından hareket ettirildi.

Büyük işlem hacmi, balinalar tarafından belirli bir günde hareket ettirilen toplam tutarı ifade eder. Burada bahsedilen işlemler, 100,000 doların üzerindeki işlemlerdir.

Shiba Inu fiyatı haftalarca süren bir düşüş döneminin ardından bir sonraki büyük hareketi hedeflediğinden, balinalar birikim yapmaya devam ediyor. Büyük yatırımcıların net akışında son yedi günde görülen artış buna işaret edebilir.

Shiba Inu SHIB

IntoTheBlock’un Büyük Sahipler Net Akış metriği, arzın %0,1’inden fazlası ile balinaların ve yatırımcıların pozisyonlarındaki değişimi gösteriyor. Kısaca, net akıştaki ani yükselişler balinalardan gelen birikime işaret ederken, düşüşler azalan pozisyonlara veya satışlara işaret eder.

Shiba Inu, son yedi gün içinde büyük hissedarların net akışlarında %283’lük olumlu bir artış gördü.

Shiba Inu (SHIB) fiyat hareketi

SHIB son 24 saat içinde %0,23 oranında küçük bir düşüş kaybetti ve mevcut fiyatı olan 0,00000723 dolara geriledi. Gözde meme coin’in fiyatı 12 Ağustos’ta 0,0000113 dolar ile zirveye ulaşmasının ardından düşüşe geçti ve SHIB o zamandan beri aşağı yönlü hareketine devam ediyor

Sonuç olarak Shiba Inu, düşüş sırasında 0,00000845 dolar ile 0,00000913 dolar seviyelerinde bulunan 50 ve 200 MA seviyelerini kaybetti.

Haftalarca süren fiyat durgunluğunun ardından SHIB, 11 Eylül’de 0,00000696 dolara kadar geriledi ve burada yeniden hareket etmeye başladı.

Bugün yeşil bir kapanış gerçekleşmesi durumunda gözde meme coin iki gün art arda kazanç elde etmiş olacak.  Shiba Inu fiyat, bugünün işlem seansında gün içi en yüksek seviyesi olarak 0,00000728 dolara ulaştı. Eğer yukarı yönlü hareket devam ederse bir sonraki hedef, 0,00000844 dolarda bulunan MA 50 seviyesinin hemen altındaki 0,00000779 dolar olacaktır.

Bununla birlikte hareketli ortalamaların üzerinde bir kırılma SHIB için yeni bir yükseliş trendini başlatabilir. Daha fazla düşüş yaşanması durumunda ise aşağı yöndeki ilk hedef 0,0000064 dolar olacaktır.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin