featured

Ethereum (ETH) grafikleri kırmızıdan kurtulamıyor: 1,000 dolara bir düşüş gerçekten gelebilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en büyük altcoin olan Ethereum’un fiyatı, 2,000 dolarda bulunan kritik seviyeyi kaybetmesinin ardından düşüşe devam ediyor. Mevcut piyasa yapısı dikkate alındığında daha fazla olumsuzluk geleceği söylenebilir.

Ethereum (ETH) günlük grafik analizi:

Günlük grafikte fiyat yakın zamanda 1,650 dolarda bulunan destek noktasının altına düştü. Ancak bu seviye şu anda yeniden test ediliyor. Fiyat yakın zamanda kırılan seviyenin üzerine çıkamazsa düşüş eğiliminin devam etmesi bekleniyor.

Ethereum ETH

50 günlük ve 200 günlük hareketli ortalamalar arasındaki son düşüş eğilimi de olumsuz bir sinyal olup, önümüzdeki haftalarda düşüş eğiliminin devam edeceğine işaret ediyor.

Ethereum (ETH) 4 saatlik grafik analizi:

4 saatlik zaman dilimine bakıldığında, haftalarca 1,650 dolardaki destek noktasının test edilmesinin ardından nihayet kırıldığı görülüyor.

Eğer fiyat, önümüzdeki günlerde 1,650 dolar seviyesinin üzerine çıkabilirse yeniden 1,750 dolara doğru bir yükseliş başlayabilir. Aksi takdirde daha derin bir düşüş gerçekleşecek ve yatırımcılar arasında korku yayacaktır.

Fiyat yükselişe geçebilecek mi?

Geçtiğimiz birkaç hafta boyunca Ethereum’un fiyatı, 2,000 dolardaki direnç noktasından birçok kez reddedilmesinin ardından düşüş eğiliminde işlem gördü.

Grafikteki alım-satım oranı son birkaç aydır negatif bölgede bulunuyor. Bu da vadeli işlem piyasası yatırımcılarının ETH konusunda düşüş eğiliminde olduğunu gösteriyor. Durum böyle olduğu sürece kısa vadede yeniden yükselişin başlama olasılığı oldukça düşüktür.

CryptoPotato

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin