Shiba Inu satış baskısıyla karşı karşıya: SHIB fiyatı için sırada ne var?
Shiba Inu satış baskısıyla karşı karşıya: SHIB fiyatı için sırada ne var?

Shiba Inu satış baskısıyla karşı karşıya: SHIB fiyatı için sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shibarium’un yakın zamanda piyasaya sürülmesi ve etkileyici kısa vadeli performansına rağmen, SHIB fiyatı bu kilometre taşlarını grafiğine yansıtmadı. Shiba Inu hâlâ kilit direnç seviyelerini aşmakta zorlanıyor ve bu da zincir içi metriklerde olumsuz bir değişime yol açıyor. Ayrıca, büyük balinaların daha fazla SHIB biriktirmeye ilgi göstermemesi, düşük fiyat oynaklığına neden olarak kısa pozisyon tutanların güvenini güçlendirdi.

SHIB fiyat görünümü

IntoTheBlock’tan alınan verilere göre Shiba Inu, yedi günlük önemli bir değişim yaşadı ve bu dönemde %756’lık negatif bir net akışı kaydetti.

Büyük Sahipler Net Akış metriği, toplam arzın %0,1’inden fazlasına sahip olan büyük yatırımcıların varlıklarındaki dalgalanmaları ortaya koymaktadır. Temel olarak net akışındaki ani artışlar bu büyük oyuncuların biriktiğini gösterirken, düşüşler aktif satışı gösteriyor.

Yukarıdaki veriler büyük SHIB işlemlerindeki eğilimle desteklenmektedir. Rakamlar, geçen hafta bu tür işlemlerde istikrarlı bir düşüş olduğunu ve 52’lik zirveden 17’ye düştüğünü gösteriyor. Bu, büyük yatırımcıların veya “balinaların”, özellikle kilit nokta yakınındaki düşüş eğilimi göz önüne alındığında, SHIB’i tutmak veya devretmek konusunda tereddütlü olduklarını gösteriyor. Bu tereddüt, şu anda %36,2 seviyesinde olan fiyat oynaklığının azalmasına katkıda bulundu.

Olumlu bir gelişme olarak, SHIB’in günlük aktif adres sayısı artıyor. Verilere göre Shiba Inu’nun günlük aktif adres sayısı son üç günde 2.840’tan 3.160’a çıktı. Bu artış, artan satış duyarlılığı ve azalan volatiliteye rağmen ağ etkinliğinin arttığını gösteriyor. Böyle aktif bir ağ, önümüzdeki günlerde satın alma duyarlılığına doğru bir değişime zemin hazırlayabilir.

SHIB fiyatında sırada ne var?

Shiba Inu, son birkaç gündür dar bir aralıkta işlem görüyor ve 20 günlük EMA değeri olan 0,0000073 dolar ile kanalın aşağı yönlü çizgisi arasında sıkışmış durumda. SHIB net bir hareket için mücadele ederken, ayılar EMA100’ün üzerinde bir yükselişi güçlü bir şekilde savunuyor. Yazım itibariyle, SHIB fiyatı %1,8’in üzerinde düşüşle 0,0000073 dolardan işlem görüyor.

Tipik olarak, bunun gibi düşük volatilite dönemi, daha sonra önemli bir fiyat hareketinin işaretidir. SHIB fiyatı patern çizgisinin üzerinde bir kapanış gerçekleştirir ve bunu sürdürürse, boğaların kontrolü yeniden ele geçirdiğini gösterecektir. Bu da potansiyel olarak 0,0000085 dolar seviyesine doğru bir ralliyi tetikleyebilir. Bununla birlikte, 0,00001 dolara doğru daha önemli bir yükseliş eğilimi başlatmak için alıcıların acil engeli aşması gerekecektir.

Tersine, fiyat yön değiştirir ve 0,0000069 dolar destek seviyesinin altına düşerse, yükseliş görünümü olumsuz etkilenecektir. Böyle bir hareket, fiyatı boğaların agresif bir şekilde savunacağı bir seviye olan 0,0000064 dolarlık bir sonraki destek seviyesine çekebilir.

coinpedia


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin