Shiba Inu için 2023 planları belli oldu! Beklenen yükseliş gelecek mi?
Shiba Inu için 2023 planları belli oldu! Beklenen yükseliş gelecek mi?

Shiba Inu için 2023 planları belli oldu! Beklenen yükseliş gelecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu topluluğu, Layer-2 blockchain çözümü Shibarium’un Ocak 2023’te piyasaya sürülmesini bekliyor. Hareket, Shiba Inu’nun baş geliştiricisi Shytoshi Kusama’nın Shibarium lansmanının “çok yakında” geleceğini ima eden tweet’inden sonra geldi.

SHIB topluluğu, Shytoshi Kusama’nın da profilini “Yalnız Değiliz” ve “Yeni bir arkadaşla… Bil Bakalım Kim” şeklinde güncellediğini kaydetti. Bazı üyeler, Shibarium’un geliştirilmesinin tamamlandığını ve konuşlandırmak için doğru zamanı beklediğini düşünüyor.

Shibarium’un önümüzdeki yılın başlarında piyasaya sürülmesi bekleniyor. Aslında, BoneShibaSwap’in resmi Twitter hesabı da yakında Shibarium’un geleceğini ima etti. BONE, ShibaSwap merkezi olmayan borsa için yönetişim tokenidir ve yaklaşmakta olan Shibarium katman-2 blok zinciri için gaz tokenidir.

Topluluk, lansmanın 2023’ün başlarında olmasını umarken, resmi Twitter hesaplarından tarih hâlâ net değil.

Sahte Shibarium twitter hesapları artıyor

Shiba Inu topluluğu, Shibarium blockchain lansmanını aktif olarak bekliyor. Bununla birlikte, Twitter’da sahte Shibarium Network hesaplarındaki artış, topluluk için ciddi bir endişe kaynağı olmuştur.

Shiba Inu’nun geliştiricisi Trophias, artan sahte hesaplarının farkında olduklarını ve hesabı Twitter’a bildirdiklerini söyledi. Ayrıca Shibarium Network’ün resmi Twitter hesabının bağlantısını da paylaştı.

Shibarium blok zincirinin resmi hesabı olduğunu iddia eden bazı dolandırıcılık hesaplarının neredeyse bin takipçisi var. Bu nedenle, kullanıcılar bu hesaplarda herhangi bir bağlantıya tıklamaktan kaçınmalıdır. Birçok kullanıcı, üyelerin dolandırılmalarını önlemek için topluluktaki bu hesapları aktif olarak şikayet ediyor.

SHIB yakım oranı hızla yükseliyor

Shiba Inu yakım oranı, balina hareketlerinden dolayı son haftalarda artıyor. Son 24 saatte 3 işlemde toplam 4.472.475 SHIB tokeni yakıldı. Shibburn web sitesi, son 24 saatte %76’lık bir düşüş gösteriyor. SHIB token fiyatı son 24 saatte yaklaşık %1 artışla 0,000008312 dolardan işlem görüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin