Shiba Inu teknik göstergeleri tersine dönüşe işaret ediyor! İşte izlenecek seviyeler
Shiba Inu teknik göstergeleri tersine dönüşe işaret ediyor! İşte izlenecek seviyeler

Shiba Inu teknik göstergeleri tersine dönüşe işaret ediyor! İşte izlenecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

 Kripto Para Haber – Shiba Inu, oynaklığının en az üç aydır görmediğimiz seviyelere düşmesiyle son zamanlarda yeni bir yerel rekor kırdı. Neyse ki, son derece düşük bir volatilite dönemi genellikle yaklaşan bir tersine dönüşün işareti olarak kabul edilir ve bugün grafikte gördüğümüz model bu tezin bir teyidi olabilir.

Teknik görünüm

Tokenin gün içi grafiğine bakarsak, artan hacim profili tarafından onaylanan azalan bir üçgen formasyonu açıkça görebiliriz. Formasyonun sonuna yaklaşıldığında, işlem hacmi önemli ölçüde artmalı ve bu da beklenen bir oynaklık artışına neden olmalıdır.

SHIB Chart

Ne yazık ki, yatırımcıların baktığı tek şey tokenin teknik durumu değil. Risk talebi ve sektöre girişler gibi makro faktörlerin de Shiba Inu veya Dogecoin gibi varlıklar üzerinde önemli bir etkisi vardır.

Bununla birlikte, yukarıda belirtilen modelin oluşumu, potansiyel bir tersine dönüş için harika bir temel olabilir.

SHIB için 2022 yılı nasıl geçti?

2021’in sonu ve 2022’nin başı SHIB için iyi geçmedi ve meme coin’in olası hamleleri hakkında bize bir fikir vermedi. Varlık, geçen yılın Aralık ayında tamamen farklı bir durumdaydı ve tersine dönme sürecindeydi.

Yazım sırasında Shiba Inu, 0,000008 dolardan işlem görüyor ve bir sonraki hedefi, varlığın istikrarı için önemli bir eşik görevi gören 0,00001 dolar fiyat seviyesinin üzerinde bir dönüş olacak.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin