featured

Shiba Inu, olumsuz piyasa koşullarına direnmeye çalışıyor: 0,00001 doları geri kazanabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto pazarındaki artan düşüş eğilimine meydan okuyan Shiba Inu fiyatı, yükseliş eğilimi gösteriyor. Bununla birlikte günlük grafik, bu toparlanmanın birbirine yaklaşan iki trend çizgisi tarafından yönetilen yükselen bir kama modeli tarafından kontrol edildiğini gösteriyor. Teorik olarak bu model, gözde meme coin’in önemli bir düzeltme için hazır olduğunu gösteren bir düşüş trendinin devam modelidir.

20 ve 50 günlük EMA’lar arasında bir yükseliş geçişi, gözde meme coin’in satın alma baskısını artırabilir. Genel trend çizgisinden yukarı yönlü bir kırılma, SHIB fiyatını %20 oranında artırabilir.

Shiba Inu için gün içi işlem hacmi 141 milyon dolardır. Bu da %18’lik bir düşüş olduğu anlamına gelmektedir.

Piyasa lideri olan Bitcoin fiyatında devam eden düşüşün ortasında Shiba Inu fiyatı, 0,00000875 dolar seviyesinde bulunan direnç çizgisinde genel arza tanık oldu. Yukarı yönlü uzun fitillere sahip günlük mumlar, satıcıların üst trend çizgisini savunmaya devam ettiğini gösteriyor.

SHIB son 24 saat içinde %2,5 oranında bir düşüş yaşadı ve bu yazının yazıldığı sırada 0,00000824 dolar civarında işlem görüyor. Eğer düşüş momentumu devam ederse, SHIB fiyatı kama modeli içinde %3 daha düşebilir.

Shiba Inu

Grafikteki bu modelin etkisi altında gözde meme coin’in fiyatı destek noktasını kırabilir. Günlük mum kapanışıyla ilgili olası kırılma, arz baskısını artıracak ve SHIB fiyatını ilk olarak 0,0000076 dolara düşürecektir. Aşağı yönlü hareketin devam etmesi durumunda sıradaki hedefler ise 0,000007 dolar ve 0,00000643 dolar seviyelerinde olacaktır.

Shiba Inu 0,00001 dolara yükselecek mi?

Piyasa duyarlılığının önümüzdeki günlerde iyileşme göstermesi durumunda, yatırımcılar destek trend çizgisinde artan birikime şahit olabilir. İyimser bir senaryo düşünüldüğünde, genel eğilim çizgisinden yukarı yönlü bir kırılma, düşüş tezini geçersiz kılacaktır. Patlama sonrası ralli, fiyatları 20 kat artırarak 0,00001076 dolara yükseltebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin