featured

Shiba Inu Nisan ayı fiyat tahmini: ChatGPT yüzde 100’lük bir artış öngörüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu, yatırımcıların ilgi odağı olmaya devam ediyor. Fiyat, mart ayının başında büyük bir artış yaşamasının ardından küçük bir geri çekilme yaşadı. Shiba Inu, bu yazının yazıldığı sırada ise 0,000030 dolar civarında işlem görüyor.

Şu anda oldukça kritik bir seviyede işlem gören gözde meme coin, Şubat ayındaki 0,00000967 dolarlık dip seviyesinden %210 oranında bir sıçrama yaşadı. Teknik göstergelerin çoğunluğu boğaların lehine ve potansiyel bir geri dönüşe işaret ediyor. Dolayısıyla Shiba Inu fiyatının sıradaki yükseliş için sağlam bir zemine sahip olduğu görülüyor.

Shiba Inu, bu yılın sonuna kadar 0,10 dolar seviyesine ulaşmayı hedefliyordu. Peki, bu hedefine ulaşabilme ihtimali nedir? SHIB fiyatı Nisan ayında nasıl performans gösterecek? İşte, ChatGPT 4.0 sürümünün gözde meme coin’in Nisan ayındaki fiyat performansı hakkındaki yorumları…

Shiba Inu fiyat analizi

17 milyar doları aşan piyasa değeriyle Shiba Inu, ikinci en büyük meme coin olmayı sürdürüyor. Yatırımcıların meme coin piyasasına olan ilgisinin artmasıyla birlikte SHIB fiyatı son 30 gün içinde %116 oranında bir artış kaydetti.

Shiba Inu ChatGPT fiyat tahmini

Yalnıza iki hafta içinde gerçekleşen ralli, 2023 yılındaki kayıpların hepsini silmeye yetti. SHIB fiyatı, en son Nisan 2022’de görülen seviyelerde işlem görürken yaklaşan altcoin sezonu sonucunda tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşabilir.

Teknik göstergeler ve son fiyat performansına göre Shiba Inu, Nisan ayında 0,000054 dolar seviyesine yükselebilir.

Peki yapay zeka SHIB fiyatının Nisan 2024’teki fiyat performansı hakkında nasıl bir öngörüde buluyor. İşte, ChatGPT Shiba Inu Nisan 2024 fiyat tahmini…

ChatGPT, Shiba Inu fiyatında büyük bir artış öngörüyor

Teknik göstergeler aracılığı ile yapılan fiyat performansına benzer şekilde, ChatGPT de yukarı yönlü bir tahmine sahip. Yapay zeka, gözde meme coin’in Nisan ayında daha büyük be daha güçlü bir sıçrama yapacağı öngörüsüne sahip. Fiyatın en yüksek 0,00006293 dolara dokunabileceği tahmin edilirken, ay boyunca grafiklerin yeşil kalması bekleniyor. Nisan ayı için beklenen ortalama SHIB fiyatı ise 0,00003600 dolar civarında bulunuyor. Bu nedenle önümüzdeki haftalarda Shiba Inu fiyatında yükseliş trendi hâkim olabilir.

Dogecoin20: Meme coin piyasasının en yeni oyuncusu

Kripto para piyasasında meme coin’lere olan ilgi gün geçtikçe büyürken, yatırımcılar yeni çıkan ve yüksek potansiyele sahip olan projeler arıyor. Meme coin’lerin lideri olan Dogecoin’den ilham alınarak oluşturulmuş yepyeni bir proje olan Dogecoin20, ön satış aşamasında erken dönem yatırımcılarını bekliyor.

Doge20 Ziyaret Edin

Dogecoin ile karşılaştırıldığında öne çıkan farklılardan bir tanesi, Dogecoin20 projesinin sınırlı bir arza sahip olmasıyla deflasyonist bir bakış açısına sahip olmasıdır. Ayrıca Dogecoin20, yatırımcılarına gerçek faydalar sağlamayı hedeflemektedir. Peki, Dogecoin20 fiyat performansı nasıl olacak?

Şu anda 0,00022 dolarlık düşük bir fiyatla ön satışta olan yenilikçi meme coin projesi, kısa süre içerisinde büyük bir yatırımcı kitlesine ulaşmayı başardı. Ayrıca sürdürülebilir ve çevreci bir protokole sahip olan Dogecoin20, daha yeşil bir gelecek bırakma hedefi ile dikkat çekiyor. Dogecoin20, Bir ERC-20 tokenıdır ve token arzının %15’i stake ödülleri için ayrılmıştır.

Doge20 Ziyaret Edin


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin