Shiba Inu, Kraken borsasında listeleniyor! SHIB fiyatı yükselişe geçti
Shiba Inu, Kraken borsasında listeleniyor! SHIB fiyatı yükselişe geçti

Shiba Inu, Kraken borsasında listeleniyor! SHIB fiyatı yükselişe geçti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın önde gelen kripto borsalarından arasında yer alan Kraken, uzun zamandır beklenen Shiba Inu (SHIB) desteğini ekledi. Shiba Inu listeleme kararının ardından alım satım işlemleri 30 Kasım tarihinde başlayacak. SHIB, 0,000050 doların üzerinde iki haftanın en yüksek seviyesine ulaşarak %30 artış kaydetti. Liste haberinin de SHIB fiyatı üzerinden etkisi olumlu oldu.

Shiba Inu artık Kraken listesinde yer alıyor!

SHIB, başlangıçta USD ve EUR ile eşleştirilecek ve Kraken‘de işlem yapmak için minimum 50.000 SHIB token gerekiyor. Kripto borsası ayrıca Kraken’in token için uygun olduğunu, ve Vadeli İşlemler ve Marjin Ticareti lansman sırasında kısıtlanacağını da açıkladı.

Ekim ayındaki tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,000885 doların yaklaşık %50’sini kaybetti. Kasım ayında genel olarak düşüşler yaşamasına rağmen SHIB topluluğu ekosistem oluşturma konusunda kararlı davranıyor. SHIB ekibi kısa süre önce oyun girişiminin lansmanı ile Metaverse alanında ilerlemek istediğini duyurdu. Ekip, Play-To-Earn NFT oyunlarını geliştirmesine yardımcı olmak için Activision’daki eski teknoloji başkan yardımcısı William Volk’u işe aldığını duyurdu

Shiba Inu (SHIB) fiyatı tekrar yükselişe geçebilir mi?

Shiba Inu, Ekim ayında fiyatının yaklaşık %1.000 arttığı ve kripto sıralamasında ilk 10’a girmesine ve aynı zamanda Dogecoin’i tahtından kaldırmaya kararlı rekor kırdı. Bununla birlikte, Kasım ayında büyüyen ekosisteme rağmen SHIB için fiyat düşüş gösterdi. Shiba Inu geçen hafta 1 milyon aktif cüzdan adresine ulaştı ve Whales daha fazla SHIB tutmaya devam ediyor.

Shiba Inu Kraken

SHIB’nin fiyatı, yazım sırasında 0,000004811 dolardan işlem görüyor ve şu anda 0,0005 doları hedef olarak belirledi. Altcoin ayrıca uzun vadeli bir günlük grafikte aşağı yönlü kanaldan ayrıldı ve bu da boğaların 4 haftalık düşüş hakimiyetinden sonra nihayet geri dönüyor gibi duruyor. Shiba Inu’nun geçen ayın ATH’sini yeniden test edebilmesi için 0,000066 dolarlık kilit direncini aşması gerekiyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin