featured

RSR token fiyat analizi: üç günde %52 arttı, satın almak için doğru zaman mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber- Kasım ayında, RSR token önceki ayın tüm kazançlarını neredeyse tamamen ortadan kaldıran önemli bir düzeltme yaşamıştı. Ancak, bu son üç günde değeri %52 oranında arttı. Bu yükselişi tetikleyebilecek olan olumlu haber, Rezerv protokol ekibinin ana ağın başlatılmasının aralık veya ocak civarında olacağını önerdiği bir tweet oldu.
RSR token fiyatı yükselen paralel kanal modelindeydi.

Sonunda destek trend çizgisini aşarak kripto para yatırımcıları için mükemmel bir fırsat olduğunu kanıtladı.

Token fiyatı, bu hafta 0.0325 dolarlık desteğe düştü. Bu desteğin üzerinde kalmaya çalışarak iyi bir hafta geçirdikten sonra, token sadece üç işlem gününde %50’den fazla kazandıran uygun bir yükseliş ile dönüş yaşadı.
Ayrıca, token grafiği 50 ve 200 EMA hattının yükseliş geçişi vermenin eşiğinde olduğunu ve devam eden ralliyi teşvik ettiğini gösteriyor. Göreceli Güç Endeksi, tokenin fiyat hareketine kıyasla benzer bir büyümeye işaret ediyor.

RSR/USD 4 saatlik grafik


Bu yeni ralli ile RSR tokeni, hacim aktivitesindeki büyük bir artışla desteklenen, önceki en yüksek seviye olan 0.048 dolardan kesin bir çıkış yaptı. Fiyat şu anda bu yeni destek seviyesini yeniden test etmek için geriye gidiyor. Bu seviyede yeterli talep baskısı elde ettiğinde kripto para yatırımcıları uzun vadeli bir fırsat yakalayabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin