featured

Bu altcoin, piyasadaki durgunluğa rağmen grafiklerini yeşile boyadı! İşte yükselişin arkasındaki sebepler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan Stellar (XLM), bugün bir yükseliş trendi içinde işlem görüyor. Piyasa liderlerinin durgun fiyat hareketine rağmen XLM gibi token’lar, grafiklerini yeşile boyayarak yatırımcıların yüzünü güldürdü. Stellar, haftanın başından bu yana istikrarlı bir şekilde yükseliyor. Ancak son 24 saatteki %23’lük rallisi sayesinde fiyatını 0,1683 dolar seviyesine sabitlemeyi başardı.

altcoin XLM

Mevcut büyüme ivmesi, yatırımcıların altcoin’in fiyatını daha yüksek seviyelere taşıma konusundaki çabasını yansıtıyor. Geçen hafta XLM, yılın başından bu yana en iyi haftalık rallilerinden birini gerçekleştirerek %74,38 oranında değer kazanmıştı.

Daha önceki raporlara göre Stellar ağında bulunan USDC, Afrika’da ve son zamanlarda LATAM’da bir ödeme yöntemi olarak kullanılmaya başlandı. Bu da kripto para biriminin büyük ölçüde benimsendiğini kaydediyor. Sonuç olarak, Stellar’ın herkesin kolayca erişebileceği sorunsuz bir ödeme modeli sağlayarak finansal açığı kapatmak olan temel hedefine ulaştığını görebiliriz.

Yardımcı program altcoin’e yükseliş momentumu sağlıyor

Stellar, özellikle ödemeleri karşılamak için başlatılan ilk protokollerden biri olmaya devam ediyor. Buna rağmen, protokolün faydası muazzam bir şekilde artıyor ve temel tekliflerini her yerde çeşitlendiriyor.

CoinMarketCap verilerine göre pozitif ivme, altcoin’in fiyatını geçen ay %111 oranında yükseltti. XLM fiyatındaki bu artış, başta XRP olmak üzere birçok rakibi karşısında oldukça zorlu oldu.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin