featured

Shiba Inu balinaların gözdesi olmaya devam ederken, fiyatı kilit desteğe yaklaştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu, balinalar tarafından ilgi görmeye devam ediyor. Kripto veri izleyicisi WhaleStats, ETH balinaları arasında 254. sırada yer alan bir balinan, tek bir işlemde 1,481,747 dolar değerinde 131,477,192,339 adet SHIB token’ı satın aldığını bildirdi.

Shiba Inu

SHIB hafta içinde kâr elde ederken, “BlueWhale0068” adlı bir ETH balinası da 1,162,330 dolar değerinde 91,956,507,830 adet SHIB token’ı satın aldı.

Shiba Inu, balinaların gözde meme coin’e olan ilgisini yansıtan ilk 100 ETH balinası arasında dolar değerine göre en büyük token pozisyonuna sahip olmaya devam ediyor.

WhaleStats’a göre, ilk 5,000 ETH balinası, şaşırtıcı bir şekilde 606,553,503 dolarlık SHIB token’ına sahip. Layer-2 Shibarium’un yaklaşan gelişi, balinaların SHIB etrafındaki duygularına katkıda bulunmuş olabilir.

Yakın tarihli bir tweet’te, SHIB lider geliştiricisi Shytoshi Kusama, bir görevi “bitirmek” konusunda imada bulundu. İtalyan müzik ikilisi Dueuno’nun “La Vedo Nera” şarkısının bağlantısını Twitter’da “bitirirken tekrarlıyoruz” diyerek paylaştı.

Shiba Inu kilit destek noktasına

Silvergate bankası hakkındaki olumsuz haberlerin ardından, 3 Mart’ta kripto para piyasasına düşüş eğilimi hâkim oldu. Daha sonra Shiba Inu, fiyatın toparlanmasına olanak sağlayan MA 200 seviyesindeki 0,00001092 dolarlık destek noktasına dokundu.

Boğalar bu seviyenin üzerinde yer almaya çalışırken SHIB, bu kilit destek noktasının oldukça üzerinde işlem görüyor. Bu yazının yazıldığı sırada Shiba Inu, 0,00001132 dolar civarında işlem görüyor ve son 24 saatte bir miktar düşüş yaşadı. Boğaların zemini yeniden ele geçirme girişimleri başarılı olursa, fiyat 0,0000124 dolarda bulunan engeli aşabilir.

Başka bir olasılık da, gözde meme coin’in önemli bir yukarı veya aşağı hareket yapmadan önce mevcut seviyelerine yakın bir yerde stabilize olmasıdır.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin